Kesälomakalenteri: Viides päivä!

Eilinen päivä kesälomakalenterissa oli jälleen onnistunut suoritus ja matka jatkuu edelleenkin kahden lapun voimalla viidenteen betsipäivään. Tänään tarjolla on EM-kisojen finaali, Veikkausliigaa ja paljon muitakin jalkapallokohteita, joten toivottavasti valinnat osuvat oikeaan.

Kesälomakalenteri on edennyt jo viidenteen päivään ja kaksi lappua kulkee vakuuttavasti matkassa mukana. Eilen me sijoitettiin eurot kotoiseen jalkapalloon ja Norjan liigaan. Molemmista otteluista lähdettiin hakemaan overtuloksia ja lopputulos oli täydellinen.

Neljäs kalenteripäivä starttasi Porista, jossa kotijoukkue FC Jazz sai vieraakseen AC Oulun. Vierasjoukkueen asemassa toiminut oululaisseura lähti otteluun vähän ns. takki auki, sillä Porin aurinkoisessa säässä FC Jazz oli päättänyt yllättää sarjan kärkijoukkueen täydellisesti.

FC Jazz aloitti ottelussa maalinteon, kun matsia oli takana 32 minuuttia. Kotijoukkueen Dani Sanchez tykitti pallon AC Oulun verkkoon ja aiheutti näin todellista paniikkia oululaisleirissä. Oulu tuli kuitenkin toiselle puoliajalle uudella sykkeellä ja joukkue tasoitti ottelun 51 minuutin kohdalla Anselmi Nurmelan osumalla.

Seuraavaksi oli jälleen porilaisten vuoro nauttia maalinteosta, sillä vain muutama minuutti AC Oulun tasoituksesta Jazzin Leroy Maluka onnistui tykittämään pallon oululaisten verkkoon ja jälleen kotijoukkue oli siirtynyt johtoasemaan.

Kotijoukkueen johtoasema kesti tasan minuutin, sillä AC Oulun Gabriel Braga dos Santos Gomes toi vierasjoukkueen tasoihin ja tämä osuma jäi lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi. Näin ollen pisteet tasattiin Porin illassa tuloksella 2-2.

Meille riitti kuitenkin oululaisten kahden maalin ottelu ja näin kassaan virtasi 74,85 euroa.

Neljännen kalenteripäivän toinen lappu lähti Norjan-liigan kamppailuun Brann – Vålerenga. Me betsasimme otteluun vähintään kahden maalin koitosta ja komeasti sijoitus osui kohdilleen. Brann voitti ottelun lopulta 4-1 lukemin ja tuon tuloksen myötä kassaan virtasi rahaa 64.95 euroa.

Viides kalenteripäivä

Viidenteen kalenteri päivään lähdetään hyväksi koetun Veikkausliigan matkaan ja toinen lappu sijoitetaan odotetusti EM-kisojen finaaliin, jotta saadaan jännitystä ilta myöhään asti.

Kesä51

Kesä52

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset