Kesälomakalenteri: Viides päivä!

Neljäs päivä oli kesälomakalenterin matkassa puolittain onnistunut suoritus. Englanti toi lapun kotiin, mutta Kolumbia päätti kompuroida. Homma on edennyt jo viidenteen betsipäivää ja yhden lapun varassa mennään eteenpäin.

Neljännen päivän ensimmäinen lappu laitettiin EM-kisojen matkaan ja tuolta otteluksi valikoitui Englannin ja Venäjän välinen kamppailu.

Me laitoimme lapulle Englannin vähintään yhden maalin ottelun ja tuo osuma näki päivänvalon, kun ottelua oli pelattu 73 minuuttia. Englanti sai vapaapotkun hyvästä paikasta ja Venäjän maalivahdin väärän sijoittumisen johdosta Eric Dier pääsi tykittämään pallon tyylikkäästi Venäjän verkkoihin.

Ottelu päättyi lopulta 1-1 tasapeliin, kun Venäjä onnistui maalinteossa lisäajalla. CSKA Moskovan hyökkääjä Vasili Berezutski kiskaisi pallon Englannin tolppien väliin ajassa 92 minuuttia.

Meille riitti kuitenkin Englannin yksi maali ja tuon maalin myötä kassaan kilisi euroja 59.64.

Neljännen päivän toinen lappu olikin sitten täydellinen pommi. Nimittäin Copa American puolella nähtiin jättiyllätys, kun Costa Rica voitti Kolumbian.

Ottelu alkoi Costa Rican komennossa ja jo kolmen minuutin pelin jälkeen verkko heilui ensimmäistä kertaa Kolumbian päädyssä. Costa Rican Johan Venegas lähetti komean vedon matkaan ja tilanne oli 1-0.

Kolumbia tuli kuitenkin tasoihin jo kuuden minuutin kohdalla Frank Fabran osumalla. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, kun Fabra tunaroi pallon omaan maaliin ja puoliajalle siirryttiin Costa Rican komennossa 2-1.

Toista puoliaikaa oli pelattu 58 minuuttia, kun Costa Rica iski jälleen. Nyt maalinteossa oli La Corunan hyökkääjä Celso Borges ja tilanne 3-1 Costa Ricalle.

Kolumbia onnistui vielä tulemaan maalin päähän 73 minuutin pelin jälkeen Marlos Moreno Duranin maalilla, mutta loppuun asti taistelutahto ei riittänyt ja Costa Rica korjasi yllätysvoiton 3-2 lukemin.

Tänään kesälomakalenterissa on tiedossa viides betsipäivä ja nyt homma jatkuu yhden lapun voimalla.

Kesäloma 5päivä 1

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset