Keskiviikon KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Keskiviikon KHL-vihjeissä luotetaan vahvaan kotijoukkueeseen ja krapulaiseen jättiin. Lokomotiv Jaroslav isännöi Traktoria ja Moskovan Spartak saa vieraakseen Pietarin SKA:n. 

Lokomotiv Jaroslav – Traktor Tsheljabinsk

Valinta: Lokomotiv Jaroslav (1,60)

Lokomotiv on tällä hetkellä KHL:n kärkijoukkue loistavan puolustuspelin ansiosta. Kotijoukkue on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa ja 20-ottelussa omissa on kolissut vain 23-kertaa.

Mahtavan puolustuspelin lisäksi Lokomotivin maalivahti Alexei Murygin on ollut ilmiömäisessä iskussa. Mies on laittanut tällä kaudella KHL-ennätyksiä uusiksi ja on pitänyt kymmenessä pelaamassaan ottelussa nollan peräti seitsemän kertaa. Myös Lokomotivin toinen maalivahti Vitaly Kolesnik on pelannut erittäin hyvin, joten ei ole väliä kumpi maalivahdeista tänään maalin suulle luistelee.

Kotiotteluissa Lokomotiv on ollut uskomattoman vahva, sillä kahdeksasta kotiottelusta on napattu seitsemän voittoa varsinaisella peliajalla ja yksi voittolaukausten jälkeen. Arena 2000 on ollut vierailijoille vaikea paikka tehdä maaleja ja Lokomotiv onkin päästänyt kotonaan vain 5 maalia.

Traktorin kahdeksan vieraspelin saldo on kolme voittoa ja viisi tappiota. Näissä otteluissa ei olla menty kertaakaan jatkoajalle ja lisäksi Traktorin maalinteko on tökkinyt vieraskentällä. Uskon vahvasti, että Lokomotivin loistava vire saa tänään jatkoa ja joukkue hoitaa voiton kotiin varsinaisella peliajalla.

Spartak Moskova – SKA Pietari

Valinta: SKA Pietari ML (1,50)

Nyt isketään sellaiseen henkilökohtaiseen mörköön käsiksi, että hirvittää. Spartak pystyy hyvänä päivänä haastamaan SKA:n kaltaisia suurseuroja vaikka materiaaliltaan KHL:ään palannut joukkue ei olekaan hääppöinen.

Gagarin Cupia keväällä nostellut SKA kärsii megalomaanisesta mestaruuskrapulasta. Joukkue on juuttunut alempaan keskikastiin, mutta vieraspeleistä SKA on saanut haalittua tärkeitä pisteitä. Materiaaliltaan SKA on selkeästi Spartakia kovempi joukkue ja on vain ajan kysymys, koska vierailijat selättävät mestaruuskrapulansa.

Tällä kaudella Spartakin ja SKA:n pelejä veikattaessa ollaan menty lähes poikkeuksetta metsään, mutta uskotaan siihen että kaksi miinusmerkkistä joukkuetta yhdessä ottelussa muuttuvat plussaksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset