Keskiviikon KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Tänään KHL:ssä pelataan idässä, joten vedonlyöjille löytyy pelattavaa jo lounasaikaan. Vihjeissä on luvassa Admiralin torpedointia sekän kahden häntäpään joukkueen kahinointia. 

Admiral Vladivostok – Torpedo Nizhni Novgorod

Valinta: Torpedo Nizhni Novgorod ML (2,05)

Kotijoukkue on ollut kotonaan odotettua heikompi, kun Admiralin saldona kotipeleistä on yhdentoista ottelun jälkeen vain 12 pistettä. Admiralin peli kulki erinomaisesti jokunen viikko sitten, mutta nyt tahti on hiipunut ja joukkue on palannut omalle tasolleen.

Torpedon kausi on sujunut odotetusti ja joukkue on läntisen konferenssin viidentenä. Vieraskentillä Torpedo on ollut jopa yllättävän hyvä ja joukkue onkin Pietarin SKA:n jälkeen KHL:n toiseksi paras vierasjoukkue.

Jos KHL:n toiseksi parhaalle vierasjoukkueelle tarjotaan yli kahden kerrointa yhtä KHL:n heikoimpaa kotijoukkuetta vastaan, on kohdetta pakko pelata.

Metallurg Novokuznetsk – Severstal Tsherepovets

Valinta: Metallurg Novokuznetsk ML (1,95)

Metallurg ei ole KHL:n parhaimmistoa, kuten sarjataulukosta näkee. Itäisen konferenssin häntäpäähän jumittunut joukkue on kuitenkin viime peleissä osoittanut vähän normaalia parempia otteita. Metallurg on kolmessa viimeisessä kotiottelussaan taipunut vain kerran varsinaisella peliajalla ja vastassa ovat olleet selkeästi Metallurgia paremmat joukkueet, Dinamo Minski, Torpedo ja Moskovan TsSKA.

Läntisen konferenssin Metallurgina voidaan pitää Severstalia, joka sekin on jumittunut oman konferenssinsa häntäpäähän. Severstalilla on alla kaksi vierasvoittoa mutta muuten joukkuetta ei voida pitää kovana vierailijana.

Uskotaan että Metallurgin hyvät otteet viime peleissä kantavat viimein hedelmää ja Severstal kaatuu tänään viimeistään voittolaukauskilpailussa.

Aiheeseen liittyvät uutiset