Keskiviikon KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Tänään KHL-vihjeissä lapulle on eksynyt kaksi peliä, joissa molemmissa veikataan maalimääriä. Kari Heikkilän luotsaama Dinamo Riika kohtaa vieraissa Neftekhimikin ja Moskovan Spartak suuntaa Sochin aurinkoon.

Neftekhimik Nizhnekamsk – Dinamo Riika

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla alle 4,5 (1,72)

Neftekhimik tunnetaan puolustusvoittoisesta pelitavastaan ja tämän lisäksi joukkueen maalivahti Aleksandr Sudnitsin on ollut tolppien välissä hyvässä vireessä. Hyökkäyspäästä Neftekhimikiltä ei löydy varsinaisia maaliruiskuja, joten vastustajankaan maaliverkot eivät tule liiemmin heilumaan.

Dinamo Riika on materiaaliltaan Neftekhimikin tasoinen joukkue, joka ei myöskään maaleilla mässäile. Tänään vierailijoiden maalia vartioi ruotsalainen Joacim Eriksson. Eriksson on ollut Sudnitsinin tapaan vakuuttava maalillaan alkukauden ajan ja tästä osoituksena 1,89 päästetyn maalin keskiarvo peliä kohden. Odotetaan tasapaksujen joukkueiden tasaista vääntöä ja maalivahtien varmoja otteita.

HK Sochi – Spartak Moskova

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,86)

HK Sochi on alkanut osua maalitolppien väliin ja onkin kahden ottelun voittoputkessa maalierolla 9-3. Voitot ovat tulleet kotona, joten tänään maalitehtailua jatketaan vierailija Spartakin kustannuksella.

Vierailija Spartak pystyy haastamaan hyvänä päivänä pelillisesti joukkueen kuin joukkueen, mutta ei puolustamalla. Joukkueella on takana kolmen vieraspelin putki, joten jalka alkaa jo hieman painaa. Spartak painaa muutaman pakollisen maalin isäntien verkkoon, jotta saadaan vähintään viisi maalia tähän otteluun ja Sochi hoitaa loput.

Aiheeseen liittyvät uutiset