Keskiviikon kiekkovalinnat kotimaan Liigasta

Keskiviikon jääkiekko -valinnat tulevat kotimaan kaukaloista. Tänään Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros ja me nappaamme näistä pari kohdetta. Eilisistä CHL-otteluista tulos oli 1/2, kun JYP yllätti vastustajan ja meidät ensimmäisen erän kolmella maalilla, jotka johdattivat sen voittoon. Toisessa ottelussa Zürich ja Liberec pelasivat odotetusti vähänmaalisen kamppailun.

Sport – JYP

Coolbet valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (2,28)

Ensimmäinen Liiga kohteemme on tänään Sport – JYP. Näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia JYP on hallinnut melko suvereenisesti. Tämän päivän otteluun pienen lisämausteen antaa se, miten JYP ehtii palautua eilisestä CHL-vierasottelusta. Matka ei tainnut sujua aivan mutkattomasti, sillä eilinen lumimyräkkä viivästytti aluksi matkaa sekä ottelun alkua ja sitten vielä kotimatkaakin. Tuorein jaloin JYP olisi tähän otteluun suosikki, mutta tässä tilanteessa se antaa Sportille tasoitusta. Tähän kohteeseen lähdemme rohkeasti hakemaan vähämaalista tulosta.

HIFK – KalPa

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,85)

Päivän toinen Liiga kohteemme on HIFK – KalPa. Kotijoukkue HIFK on pelannut tuloksekkaan loppusyksyn ja se onkin sarjan toiseksi paras kotijoukkue. Maaleja se on tehnyt kotona 3,5 keskiarvolla. Tänään vastassa oleva KalPa on niin ikään pelannut hienon syyskauden, mutta viime otteluissa on ollut hieman vaikeampaa. Vierasotteluissa KalPa on esiintynyt keskinkertaisesti ja se on kahdeksanneksi paras vierasjoukkue. Edellisen kohtaamisen Helsingissä HIFK voitti luvuin 5-1. Luotamme tänään siihen, että kotijoukkue jatkaa vahvaa kotiotteluiden sarjaa ja maaleja syntyy.

Aiheeseen liittyvät uutiset