Keskiviikon kiekkovalinnat U20 MM-kisoista ja Ranskasta

jääkiekkovihjeet

Keskiviikon jääkiekko -valinnat tulevat Ranskasta ja U20 MM-kisoista. MM-kisat tarjoaa tälle illalle on yhden ottelun. Tähän otteluun tai johonkin muuhun U20 MM-kisojen otteluun kannattaa iskeä kiinni, sillä Coolbet tarjoaa 10€ riskittömän vedon mihin tahansa turnauksen alkulohkon otteluun! Riskittömään vetoon pääset kiinni tallettamalla 10€ – tarkemmat tiedot löydät Coolbet sivuilta.

Sveitsi U20 – Valko-Venäjä U20

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,80)

Ensimmäinen kohteemme on U20 MM-kisojen ottelu Sveitsi – Valko-Venäjä. Kisat ovat lähteneet vauhdilla käyntiin ja tänään B-lohkossa Sveitsi pelaa ensimmäisen ottelunsa. Valko-Venäjälle ottelu on jo toinen, sillä eilen Ruotsi löylytti sen lukemin 1-6. Tänään odotettavissa on runsasmaalinen ottelu. Tähän otteluun voisi pelata riskillä suurempiakin lukemia, jos valitsee Coolbetin riskittömän vedon. Valitaan tähän otteluun kuitenkin maltillisesti yli 5,5, maalia.

Amiens – Strasbourg

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,13)

Päivän toinen kohteemme on Ranskan pääsarjan ottelu Amiens – Strasbourg. Sarjan viidentenä oleva Amiens kohtaa viimeisenä olevat Strasbourgin. Strasbourgille on tehty ylivoimaisesti eniten maaleja, joten tänään odotusarvot sille, että maaliverkko heiluu, on erittäin suuri. Tässä sarjassa on muutenkin totuttu suurinumeroisiin lukuihin, joten tähän oteluun yli 6,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset