Keskiviikon kiekkovalinta kotimaan Liigasta

jääkiekkovihjeet

Keskiviikon jääkiekkokohteet tulevat kotimaan Liigasta. Tänään jääkiekkokohteita on runsaasti tarjolla ympäri Eurooppaa ja kotimaan Liigassa pelataan seitsemän ottelun kierros. Myös Mestiksessä on tarjolla viisi ottelua, mutta meidän katseet ovat tänään Liigassa, josta löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita.

HIFK – TPS

Coolbet valinta: TPS ML (2,02)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,27)

Tänään ensimmäinen kohteemme on Liiga -ottelu HIFK – TPS. HIFK on pelannut erittäin vaihtelevan kauden ja sen otteista on vaikea ottaa selvää. Vaikka tänään pelataan HIFK:n kotihallissa, on TPS meidän silmissä ottelun suosikki. Tätä ajatusta puoltavat ne faktat, että HIFK:lla on kokoonpanhuolia ja TPS on kovassa tuloskunnossa.

Edellisessä ottelussa HIFK voitti kotonaan KooKoon 4-0, mutta tänään vastustaja on ihan eri luokkaa. TPS:llä on nyt seitsemän ottelun voittoputki ja tämä saa tänään jatkoa. Lisäksi TPS:n maalinteko on ollut hyvällä tasolla ja Coolbetin tarjous vieraiden yli 2,5 maalille on houkuttelevan hyvä, joten tartumme myös tähän.

Sport – KalPa

Coolbet valinta: KalPa ML (1,89)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,09)

Myös toinen kohteemme tulee tänään Liigasta ja ottelu on Sport – KalPa. Tähän otteluun Sport lähtee kolmen ottelun tappioputkessa. Joulukuun puolessa välissä näytti siltä, että Sport taistelee vielä pudotuspelipaikoista, kun se otti kolme hienoa voittoa putkeen. Tappara, JYP ja Ilves saivat kokea Sportin hyvän vireen, mutta tämän jälkeen ei ole enää kulkenut. Sport on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä ja sille on tehty eniten maaleja. Odotamme tänään KalPalle maaleja.

KalPa puolestaan on pelannut hyvän kauden, vaikka viime otteluissa ei ole voittoja tullutkaan. Sen ottelut ovat olleet tiukkoja ja kolmessa viimeisessä ottelussa on menty jatkoille. Näistä kaksi on päättynyt KalPan tappioon ja yksi voittoon. Tänään KalPan maalien lisäksi odotamme, että ottelu päättyy KalPan voittoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset