Keskiviikon MLB-kierros: Kaikki putket katkeavat aikanaan!

Baseball | Vvihjeet.com

Tänään klo:20:00 starttaavassa MLB taistossa Phillies saa vieraaksen Baltimoren. Kotijoukkue Phillies koittaa välttää tänään historiallisen kymmenen ottelun tappioputken, kun puolestaan vierailija Orioles hakee viidettä perättäistä voittoaan.

Phillies on hävinnyt masentavat yhdeksän ottelua putkeen. Välillä tappiot ovat olleet tiukkoja, mutta joskus tuntuu, että tulostaululta loppuvat numerot kesken. Tänään kotijoukkueella on jälleen yksi mahdollisuus katkaista kammottava putki Oriolesin kustannuksella.

Philliesin kummulla aloittaa tänään oikeakätinen Sean O´Sullivan, jonka meno ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa kauden aikana. Edellisessä ottelussa Pirates iski O´Sullivanille kuuden syöttövuoron aikana neljä juoksua ja neljä osumaa.

Vierasjoukkue Orioles on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti yhdeksän. Yksi avain menestykseen on ollut joukkueen mahtava lyöntipeli. Orioles on iskenyt keskimäärin hurjat 7.1 juoksua per peli voitokkaan jaksonsa aikana.

Oriolesin kummulla aloittaa tänään Bud Norris, joka on parantanut otteitaan karmaisevan kauden avauksen jälkeen. Tästä parannuksesta huolimatta Norris on ollut joukkueensa heikoimpia lenkkejä kummulla.

Norrisin viiden edellisen ottelun era näyttää lukua (4,48), kun kahden ensimmäisen ottelun jälkeen vastavaa luku oli kammottava (17,42).

Yllämainitut seikat huomioiden odotettavissa on varsin juoksurikas ottelu. Meikäläisellä ei ole täyttä luottoa kumpaankaan syöttäjään, joten pelivanta tähän on over 8,5 juoksua kertoimella (1,97).

 

Aiheeseen liittyvät uutiset