Keskiviikon MLB-valinnat!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-valinnat jäivät harmillisesti parin juoksun päähän, joten tänään täytyy palata jälleen voittojen tielle. Yön kierrokselta haetaan oikein kunnon pottia ja lapulle napattiin rohkeasti peräti viisi kohdetta.

Tigers – Angels

Valinta: Tigers ML (1,74)

Kotijoukkue Tigers laahustaa viiden ottelun tappioputkessa, mutta tänään joukkueella on mainio mahdollisuus palata voittojen tielle Justin Verlanderin johdolla.

Verlanderin kuuden edellisen startin era on loistava 1.62 ja veteraani on omien sanojensa mukaan elämänsä kunnossa loukkaantumisensa jälkeen.

Verlanderilla on ollut vaikeuksia Angelsia vastaan pelatuissa otteluissa, mutta tässä vireessä tämäkin tilasto saadaan korjattua.

Angelsilla ei ole sujunut paljoakaan kotijoukkuetta paremmin sillä viidestä edellisestä ottelusta kasassa on vain yksi voitto.

Angelsin syöttökummulla aloittaa Hector Santiago, joka on menettänyt alkukauden vireensä. Santiago on hävinnyt kolme edellistä starttiaan ja kuuden edellisen ottelun era on 5.06.

Angels joutuu miettimään kokoonpanooan hieman uusiksi sillä kakkospesällä pelaava Johnny Giavotella on tänään sivussa sairastumisen vuoksi. Myös Grant Green on sivussa polvivamman takia.

Muut valinnat:

Arizona – Cardinals yli 7,5 juoksua (1,74)

Red Sox yli 2,5 juoksua (1,75)

Cleveland – Brewers yli 7 juoksua (1,67)

Texas – Blue Jays alle 8,5 juoksua (1,83)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset