KHL 16.2: Vladivostok vierailee Amurissa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Vladivostok on menossa lähes sensaatiomaisesti pudotuspeleihin ja tänään joukkue kohtaa vieraskentällä Amur Habarovskin. Vladivostokin ottelun lisäksi pelattavaa löytyy neljästä muustakin ottelusta kun viimeinen rypistys ennen viikonloppuna alkavia pudotuspelejä alkaa. Illan ehdoton huippuottelu pelataan Helsingissä, kun Helsingin Jokerit ja Pietarin SKA iskevät yhteen.

Amur Habarovsk – Admiral Vladivostok

Valinta: Vierasjoukkueen maalien määrä yli 2,5 (1,84)

Amur on idän toiseksi viimeisenä ja joukkueen pelit eivät ole sujuneet kotona. Joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin ja tämän luulisi vapauttavan Amurin peliä, mutta näin ei ole käynyt vaan Amur on kotihallissaan hakannut päätä seinään hyökkääjien ruudin ollessa märkää ja puolustuksen vuotaessa kuin seula.

Allekirjoittanut ei todellakaan uskonut Vladivostokin menevän pudotuspeleihin. Pudotuspelipaikka on pitkälti hyvien vieraspelien ansiota ja Vladivostok onkin KHL:n kolmanneksi eniten maaleja vieraissa tehnyt joukkue. Vladivostokiin kesken kautta hankittu, David Booth, on tuonut joukkueen hyökkäykseen sinne tarvittua laatua ja Booth on osoittautunut erinomaiseksi vahvistukseksi.

Lada Togliatti – Neftehimik Nizhnekamsk

Valinta: Neftehimik -1,5 (2,38)

Lada pelaa ilman paineita koska joukkue on ollut jumittuneena KHL:n pohjamudissa jo hyvän tovin. Silloin tällöin Lada on pystynyt yllättämään vierailijansa, mutta pääsääntöisesti tukkaan tulee ja vierailijat lähtevät hymyssä suin kotimatkalle.

Neftehimik taistelee idän viimeisestä pudotuspelipaikasta ja nyt sillä on erinomainen tilaisuus napata tärkeä voitto vieraskentältä ennen torstain kotiottelua Salavat Ufaa vastaan. Erityisesti Neftehimikin puolustus on toiminut edellisissä vierasotteluissa, joten uskalletaan laittaa vierasvoitto lapulle pienen tasoituksen kera.

Helsingin Jokerit – Pietarin SKA

Valinta: Steve Moses tekee maalin (3,05)

Todellinen huippuottelu kyseessä ja joukkueet hakevat toisistaan henkistä yliotetta alkavia pudotuspelejä silmällä pitäen. Perinteiseen suomalaiseen kendopessimistisyyteen turvautuen lapulle laitetaan maalintekijäksi Steve ”Juudas” Moses, koska pakkohan entisen narrin on rokottaa ex-seuraansa.

Muut:

Ak Bars Kazan – Barys Astana alle 5,5 maalia (1,60)

Lokomotiv Jaroslav yli 2,5 maalia (1,51)

Avangard Omsk (1,95)

TÄSTÄ KHL-KOHTEISIIN

Aiheeseen liittyvät uutiset