KHL 21.1: Spartak Moskova saa vieraakseen Amurin!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

KHL-vihjeiden osalta ollaan vietetty hiljaiseloa jo lähes kuukauden verran ja nyt aletaan toipumaan pikku leijonien kultajuhlista. Suunnataan vihjeet takaisin ruplajäille ja katsotaan, miten uusi vuosi lähtee liikenteeseen. KHL:ssä pelataan tänään yhdeksän ottelua ja vihjeittemme maantieteellisinä kohteina ovat Astana ja Moskova. 

Barys Astana – Avangard Omsk

Valinta: Maaleja yhteensä yli 4,5 (1,72)

Kazakhstan Arenalla kohtaavat kaksi aivan älyttömässä tikkarissa olevaa joukkuetta kun kotijoukkue Barys Astana saa vieraakseen Avangrad Omskin. Barys Astana on onnistunut voittamaan viisi viimeistä kotiotteluaan eikä edes Moskovan TsSKA pystynyt selättämään Barysia.

Avangard Omsk on voittanut viisi viimeistä vieraspeliään ja onnistunut harjaamaan vastustajilla lattiaa myös kotihallissaan, joten Barys ei tule pääsemään tänään helpolla. Maaleja molempien joukkueiden otteluissa ollaan nähty ja myös tänään niitä nähdään. Barysin ylivoima on ollut erittäin tehokasta ja se tuleekin olemaan isäntien ase tänään Omskia vastaan.

Spartak Moskova – Amur Habarovsk

Valinta: Amur Habarovsk (3,30)

Aloitetaan vuosi nyt KHL-vihjeiden osalta myös pikkuisella yllätyksellä kun vihjataan Amurin voittoa Spartakista. Spartakin kotipelit eivät ole viime aikoina aiheuttaneet syytä juhlaan ja joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä kotiottelustaan neljä, joista kolme suoraan varsinaisella peliajalla.

Amur on pelannut kolme edellistä otteluaan vieraissa ja tiikerit hakivatkin voiton Pietarista jatkoajan jälkeen, SKA:n jäädessä nuolemaan näppejään. Jokerit eivät myöskään päässeet helpolla, kun Amur venytti sunnuntaina vierailunsa Hartwall Arenalla aina voittolaukauksiin saakka. Toissapäivänä Riikassa Dinamo jäi täysin jyrän alle vaikka lukemat taululla olivatkin Amurille vain 1-2. Maukas yli kolmosen kerroin Amurille on pakko yrittää saada uitetuksi haaviin.

TÄSTÄ KHL-kohteisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset