KHL 22.11: Torpedo kohtaa alavireisen Medvescakin

Tiistain kierrokselta meidän ainut valintamme on tänään Torpedo Nizhny Novgorod. Vahvassa kunnossa oleva venäläisjoukkue tuntuu oivalta valinnalta päivän KHL-kierroksen tarjonnasta. Torpedo saa vastaansa hieman heikossa kunnossa olevan Medvescak Zagrebin, joka on ollut läpi kauden surkea vierasjoukkue. Katsotaan saadaanko KHL-vihjeissäkin kelkka kääntymään parempaan päin. Ottelu käynnistyy klo. 18:00 illalla.

Torpedo Nizhny Novgorod – Medvescak Zagreb

Valinta: Torpedo -1,5 (2,01)

Torpedo vaikuttaa tänään hyvältä kohteelta, sillä se on esittänyt vahvoja pelisuorituksia läpi kauden. Viimeisimmissä kohtaamisissaan se otti hienot kotivoitot Traktorista (4-1) ja Magnitogorskista (2-1) lukemin. Torpedo löytyy Läntisestä konferenssista kolmannelta sijalta, heti SKA:n ja CSKA:n jälkeen. Medvescak puolestaan sijoittuu tällä hetkellä Läntisessä konferenssissa sijalle 13.

Nizhny Novgorod on yksi sarjan kovimmista kotijoukkueista ja kun tarkastelee sitä faktaa, että Zagrebilaiset ovat yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista, kallistuu vaaka vahvasti kotijoukkueen puolelle. Medvescak on hävinnyt peräti yhdeksän peräkkäistä vieraspeliään saamatta niistä pistettäkään. Ei joukkue ole kotonaankaan vahvasti esiintynyt, mutta sieltä on kuitenkin silloin tällöin tarttunut pisteitä haaviin.

Brandon McMillan siirtyi juuri vähän aikaa sitten zagrebilaisseurasta Torpedoon ja nähtäväksi jää pelaako mies jo tänään. Medvescakissa pisteitä kertyi 31:een peliin 15 kappaletta. Vierailta loukkaantuneina ovat vieläkin hyökkääjät Samson Mahbod ja Jiri Smejkal. Medvescak hankki vähän aikaa sitten maalilleen Michael Garnettin, joka on selkeästi parempi veskari kuin heidän kakkosveskarinsa Drew MacIntyre. Vielä ei ole tietoa kumpi starttaa maalissa tänään. Torpedolta puolestaan poissa on vain puolustaja Alexei Pepelyaev. 

Kroattiseuran pudotuspelihaaveet ovat menneet jo aikapäiviä sitten, mutta venäläiset puolestaan tarvitsevat pisteitä sitäkin enemmän, että joukkue pystyisi pitämään Lokomotivin takanaan Tarasov divisioonassa. Emme usko, että kotijoukkue löysäilee tänään tippaakaan, sillä siihen joukkue harvemmin sortuu tulisieluisen Peteris Skudran alaisuudessa.

Nizhny Novgorodilaisten hyökkäyskalusto on selvästi parempi kuin vierailijoilla ja maalejakin on omaan päähän mennyt huomattavasti vähemmän. Venäläisseura on tänä vuonna todellinen playoff joukkue, jonka uskotaan menevän kevyesti ykköskierrosta pidemmälle. Torpedo on joka osa-alueella vieraitaan edellä ja vieraiden puolustuskalusto ei todellakaan vakuuta. Medvescakin maaliero on kymmenestä viimeisimmästä vierasmatsista pakkasella peräti 16-38 lukemin. Emmekä usko että tähän kauheaan tilastoon saadaan tänäänkään muutosta. Kotijoukkuetta laitetaan tänään lapulle pienen tasoituksen kera.

Coolbetin KHL-kohteisiin tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset