KHL 23.2: Pudotuspelit on polkaistu käyntiin!

KHL:n pudotuspelit polkaistiin käyntiin sunnuntaina, kun läntisen konferenssin joukkueet iskivät ensimmäisen kerran yhteen. Tänään on vuorossa lännen toinen kierros ja vihjeisiin on poimittu jokaisesta neljästä ottelusta pelattavaa. Sochilla ja Jokereilla on revanssin paikka, kun joukkueet hävisivät kotonaan ensimmäiset ottelunsa. TsSKA jatkaa vakuuttavasti ja SKA kiusaa Lokomotiv Jaroslavia myös tänään. Näistä asetelmista jatkuvat lännen pudotuspelit!

TsSKA Moskova – Slovan Bratislava

Valinta: TsSKA -1,5 (1,65)

Asetelmat tähän otteluun ovat selkeät, kotijoukkue vie ja vieraat vikisevät. TsSKA oli sunnuntaina selkeästi parempi joukkue ja Slovan Bratislava sortui jäähyilyyn. Ottelu päättyi TsSKA:n 2-0 voittoon, mutta isäntäjoukkueen maalinteko ei ollut vielä pudotuspelien vaatimalla tasolla. Uskotaan että tänään Slovan joutuu taas pesukoneeseen ja TsSKA ottaa selvän voiton.

Sochi – Moskovan Dynamo

Valinta: 1x (1,54)

Slovan Bratislavan lisäksi toinen hieman yllättävä joukkue pudotuspeleissä on Sochi, joka hävisi sunnuntaina selvin lukemin Dynamolle. Tasakentällisin pelattaessa Sochi oli ehkä jopa hieman Dynamoa parempi, mutta isännät sortuivat jäähyihin, joista Dynamo pääsi rokottamaan kahteen otteeseen. Hyvän loppukauden pelannut ja pudotuspeleihin itsensä raivannut Sochi ei halua lähteä Moskovaan kaksi tappiota niskassaan, joten tänään on joukkueen voitettava kotonaan.

Lokomotiv Jaroslav – Pietarin SKA

Valinta: Kotijoukkueen 1. erän maalit yli 0,5 (1,86)

Sitten vähän villimpi vihje Jaroslaviin. Sunnuntaina nähtiin vain yksi maali ensimmäisessä erässä ja sekin SKA:n toimesta.  SKA sai ammuttua ensimmäisessä erässä vain neljä kertaa Alexei Muryginin vartioimaa maalia kohden ja maalikin syntyi ylivoimalla. Lokomotivin peli taas lähti rullaamaan hyvin heti alkuun, mutta maali jäi tekemättä 12 laukauksesta huolimatta. Tänään tilanne korjaantuu ja Lokomotiv painaa ainakin yhden rysän ensimmäiseen erään.

Jokerit – Nizhni Novgorod

Valinta: Kotijoukkueen maalien määrä yli 2,5 (1,80)

Jokerit saivat sunnuntaina vastaansa hyvin valmistautuneen vierasjoukkueen. Torpedo puolusti hyvin ja sai pidettyä isännät kulmissa pyörimässä. Jokereitten hyökkäys sai tästä huolimatta tehdyksi 4 maalia sunnuntain ottelussa ja tänään valmennus on varmasti keksinyt uusia kujeita Torpedo-puolustuksen päänmenoksi, jotta tänäänkin nähtäisiin ainakin kolme maalia kotijoukkueen toimesta.

TÄSTÄ KHL-KOHTEISIIN!

Aiheeseen liittyvät uutiset