KHL 24.03: Kattila kiehuu ja Narri nauraa!

jääkiekkovihjeet

KHL-pudotuspelit jatkuvat tänään Jokereiden ja TsSKA:n välisellä ottelulla. Kyseessä on tämän sarjan kuudes ottelu ja Jokerit ovat jälleen pakkovoiton edessä.

Jokerit – TsSKA

Valinta: Jokerit yli 1,5 maalia (1,85) @Coolbet

Useat tahot olivat varmoja että Jokereiden kausi tulisi päätökseen Moskovassa. Monien yllätykseksi, Helsingin Jokereiden kausi jatkuu edelleen, kun joukkue nappasi torstaina upean 1-2 taisteluvoiton Moskovasta. Kyseessä oli KHL:n historian pisin ottelu sillä pelin ratkaisu nähtiin ajassa 142:09.

Tämän otteluparin kaikki kohtaamiset ovat olleet todella tasaisia jos sarjan ensimmäinen ottelu jätetään pois laskuista. Sarjan tasaisuudesta kertoo myös tehtyjen maalien määrä sillä jokainen ottelu on päättynyt tähän mennessä alle 4,5 maaliin.

Jokerit on tänään kertoimien perusteella jälleen altavastaajan asemassa, mutta kotietu tasaa ottelun asetelmia huomattavasti, etenkin kun Hartwall Arena on tänään lähes loppuunmyyty.

Uskomme että Jokereiden edellisen ottelun taisteluvoitto antoi kotijoukkueelle valtavan buustin tämän illan otteluun, kun puolestaan TsSKA:n leirissä tappio kirpaisi pahasti -etenkin kun joukkue ehti juhlia jatkopaikkaa jo ottelun aikana.

Me nappaamme lapulle rohkeasti kotijoukkueen yli 1,5 maalia maukkaalla 1,85 kertoimella sillä tänään Helsingissä kattila kiehuu ja Narri nauraa!

Muut valinnat illan KHL-otteluun:

Sami Lepistö yli 0,5pts (3,00)

Coolbetin supetarjous

Coolbet tarjoaa loistavia tarjouksia tämän illan otteluun. Uusille asiakkaille on tarjolla hurja 8,00 kerroin Jokereiden Moneyline-voitolle, kunhan tili on avattu kampanjan aikana. Myöskään vanhat pelurit eivät jää vaille huomiota, sillä Coolbet tarjoaa yksinomaan vanhoille asiakkailleen 10 euron ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon itsellesi tekemällä 20€ talletuksen käyttämällä koodia LATKA10.

Aiheeseen liittyvät uutiset