KHL 25.1: Pudotuspelit lähestyvät!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viikonloppuna pelattiin KHL:n tähdistöottelu, jossa nähtiin peräti 51 maalia. Ennen itse ottelua oli taas tarjolla sirkushuveja, kun pelaajat ottivat toisistaan mittaa muun muassa nopeusluistelussa ja rankkarikisassa. Tänään vihjeissä luotetaankin Linus Omarkin liekehtivään lapaan ja nuoreen komeettaan, Kirill Kaprizoviin. KHL:n pudotuspelit ovat jo nurkan takana ja yritämme huomioida myös tämän seikan vihjeissämme.

Jugra Hanti-Mansijsk – Salavat Ufa

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yhteensä yli 3,5 (2,38)

Jugraa ei tällä kaudella tulla näkemään pudotuspeleissä ja tämä on näkynyt joukkueen peleissä viime aikoina. Jugra ei ole pystynyt kunnolla haastamaan vastustajiaan edes kotihallissaan ja omissa onkin soinut viidessä edellisessä kotipelissä peräti 20 kertaa.

Ufa näyttää menevän odotetusti pudotuspeleihin, mutta se on vielä epäselvää saako joukkue kotiedun näihin karkeloihin. Voittoja on siis viimeisistä peleistä saatava ja ainakaan hyökkäyspään tehottomuus ei tule olemaan ongelma. Neljästä edellisestä vierasottelusta Ufa on voittanut vain kaksi, mutta näissä otteluissa Linus ”Liekkilapa” Omarkin johtama hyökkäys on tehnyt 17 maalia.

Lada Togliatti – Ak Bars Kazan

Valinta: Ak Bars Kazan (1,95)

Yllätys yllätys, emme tule näkemään Lada Togliattia pudotuspeleissä. Lada on taistellut kuitenkin kunniastaan viime peleissä, mutta onnistunut kaatamaan vain Jugran näissä peleissä. Lada ei tänäänkään tule olemaan sitä kuuluisaa lujaa laatua, mutta joukkue saattaa pyristellä Ak Barsin tahdissa hyvinkin koko ottelun, kuitenkin tuloksetta.

Ak Bars Kazan ja pudotuspelit ovat tuttu parivaljakko. Tänäkin vuonna pudotuspelit kutsunevat Ak Barsia ilman suurempaa sulamista, joten tämän illan ottelusta käydään hakemassa helppo voitto pois ja otetaan askel kohti pudotuspelejä. Ak Bars ei ole sarjan parhaimpia vierasjoukkueita, mutta kuitenkin ylempää keskikastia ja materiaaliltaan huomattavasti Ladaa parempi joukkue.

Muut:

Dinamo Riika yli 2,5 (2,02)

Kirill Kaprizov, Metallurg Novokuznetsk, tekee maalin (3,15)

TÄSTÄ KHL-kohteisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset