KHL 25.8: Ladan kone yskähtelee myös kotihallissa!

KHL -kausi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja moni joukkue onkin ehtinyt pelata jo kaksi ottelua tällä viikolla. Tänään KHL -pelejä on tarjolla seitsemän, joista ensimmäinen starttaa jo klo 17:00.

Lada Togliatti – Jekaterinburg 

Valinta: Jekaterinburg (2,14)

Lada aloitti kautensa 0-2 kotitappiolla Traktorille. Lada pelaa myöskin tänään kotihallissaan ja tällä kertaa vastaan asettuu Jekaterinburg.

Lada jäi viime kaudella sarjassa kolmanneksi viimeiseksi, joten kausi oli haastava. Ladan rosteri on muuttunut jonkin verran, mutta uusista hankinnoista huolimatta pudotuspelipaikkaan vaadittaisiin jopa pientä ylisuorittamista.

Yksi Ladan nimekkäimmistä hankinnoista oli kanadalainen puolustaja Chad Genoway, joka viihdytti suomalaisia viime kaudella Jokereissa. Hyökkäyspään nimekkäin hankinta lienee Torpedosta hankittu Carter Ashton, joka iski viime kaudella maaleja mukavaan tahtiin.

Lada oli viime kaudella kovassa vireessä kotihallissaan, mutta vieraissa peli oli vaisua. Itse asiassa Lada oli KHL:n heikon vierasjoukkue. Ladan hyvät esitykset kotihallissa johtuvat varmasti osittain NHL -mittaisesta kaukalosta mihin muut joukkueet eivät ole tottuneet.

Vierasjoukkue Jekaterinburg avasi kautensa upeasti nappaamalla 2-5 vierasvoiton Magnitogorskista ja antoi siinä samalla myrskyvaroituksen muille joukkuille.

Jekaterinburg jäi viime kaudella ulos pudotuspeleistä, joten kausi oli pienoinen pettymys. Tällä kaudella Jekaterinburg on vahvistunut sen verran paljon, että pudotuspeleihin pääsy ei tulisi kenellekkään suurena yllätyksenä.

Jekaterinburg hankki hyökkäykseen muutamia kovia nimiä, kun Francis Pare, Taylor Beck sekä Dwight King saapuivat seuraan. Viimeisimpänä mainitulla Dwight Kingilla on rutkasti NHL -kokemusta ja onhan mies voittanut Stanley Cupinkin Los Angeles Kingsin riveissä.

Uudistunut ja kovasti vahvistunut Jekaterinburg saattaa yllättää tällä kaudella, mutta uusien pelaajien sopeutuminen KHL -liigaan vie varmasti hieman aikaa.

Lada on ollut perinteisesti vahva kotihallissaan, mutta kauden ensimmäisen ottelun esitys ei ollut vakuuttava ja joukkue otti paljon jäähyjä Nikita Filatovin johdolla. Vierasjoukkue Jekaterinburg oli puolestaan loistava ja nappasi ansaitun voiton Magnitogorskista kauden avauksessa.

Vieraille tarjoiltu (2,14) kerroin vaikuttaa tässä vaiheessa sen verran hyvälle tarjoukselle, että sitä ei parane ohittaa ja nappaammekin sen tänään peleihin mukaan.

Tästä Coolbetin KHL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset