KHL 29.11: Ladan piina jatkuu Sotshin toimesta

Tiistain KHL-kierros on marraskuun toiseksi viimeinen ja pitää sisällään viisi ottelua. Me lähdemme liikkeelle kolmella valinnalla jotka tulevat tänään Sotshin, Kazanin ja Jokereiden -peleistä. 

Lada Togliatti – HK Sotshi

Valinta: Sotshi ML (1,73)

Päivän kamppailuun lähdetään joukkueiden toimesta hiukan erilaisista asetelmista liikenteeseen. Lada on viimeksi ottanut voiton varsinaisella peliajalla peräti kymmenen ottelua sitten. Joukkue kyntää tällä hetkellä kuntopuntarin pohjalla ja on hävinnyt seitsemän ottelua peräkkäin. Lada lähtee illan kamppailuun Itäisen konferenssin neljänneltätoista sijalta ja viiden ottelun tappiollisen vieraskiertueen jäljiltä. Lähtökohdat eivät siis ole alkuunkaan kotijoukkuetta mairittelevat. Sotshin voi puolestaan bongata Läntisestä konferenssista sijalta kuusi ja täten se taisteleekin tiukasti playoff paikastaan.

Kaikki joukkueiden väliset neljä aiempaa ottelua ovat menneet vieraiden eduksi varsinaisen peliajan puitteissa. Sotshi ei ole ollut erityisen hyvä vierasjoukkue menneellä kaudella, mutta tänään olisi oiva tilaisuus vähän kaunistella tuota saldoa, kun vastaan tulee heikohko Lada. Ladalle ollaan tehty viimeiseen kymmeneen otteluun hulppeat neljäkymmentä maalia, joten joukkue on näissä peleissä laskenut maaleja verkkoihinsa neljän maalin keskiarvolla. Togliattilaisten alivoimapelikin on ollut luvattoman huonoa ja se löytyy sarjan av-tilastosta sijalta 27.

Kotijoukkue lähtee illan kamppailuun hieman vajaalla rosterilla, kun poissa ovat hyökkääjistä Anton Shenfeld, Alexander Bumagin, Rafael Akhmetov ja Sergei Valuisky. Sotshilta ovat poissa edelleenkin hyökkääjät Nikita Tochitsky ja Andre Petersson. Sotshille voitto ottelusta olisi elintärkeä, sillä se taistelee tiukasti playoff-paikoista mm. Jokereiden, Minskin, Vityazin ja Dynamon Moskovan kanssa. Löysäilyyn ei ole varaa, sillä Ladakin varmasti haluaa pitkän tappioputkensa poikki.

Pelivalintana Sotshi jatkoaika ja rankkarit mukaanlukien on otteluun hieman varovainen valinta, mutta siihenkin on tarjolla suhteellisen mukavaa kerrointa ja pieni varmistelu ei ole koskaan pahasta. Jos Sotshi tahtoo tosissaan mukaan kevään playoff-karkeloihin, tulisi sen tänään kairata voitto Togliattista.

Muut valinnat:

Ak Bars Kazan (2,00)

Magnitogorsk ML (1,90)

Coolbetin KHL-kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset