KHL 3.2: Lokomotiv haastaa Omskin!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Lokomotiv isännöi tänään Omskia ja ei olisi ihme vaikka toinen näistä joukkueista nostaisi myöhemmin keväällä Gagarin Cupia. Muissa otteluissa kamppaillaan tärkeistä pisteistä pudotuspelien kotietua ajatellen. Läntisestä konferenssista otetaankin suurennuslasin alle huippuvireinen Sochi. 

HK Sochi – Barys Astana

Valinta: Maaleja yhteensä yli 5,5 (1,80)

HK Sochi on syttynyt ilmiliekkeihin pudotuspelien lähestyessä. Joukkue palaa kotihalliinsa vieraskiertueelta, joka sochilaisilta sujui erinomaisesti. Neljästä edellisestä ottelusta HK Sochi on voittanut kaikki ja noissa neljässä ottelussa joukkue on tehnyt 18 maalia ja omissa on soinut 6 kertaa.

Barys Astana on myös mukana taistelussa pudotuspelipaikasta ja joukkue tuleekin antamaan tänään kovan vastuksen rantojen kunkuille. Molempien joukkueiden ylivoima on KHL:n parhaimmistoa ja muutenkin joukkueiden pelimentaliteetti on ”more is more”, joten maaleja on odotettavissa.

Lokomotiv Jaroslav – Avangard Omsk

Valinta: Avangard Omsk ML (2,28)

Kyllä, pelataan Omskia tähän huippuotteluun. Lokomotiv on KHL:n toiseksi paras kotijoukkue, mutta sunnuntaina jopa Lokomotiv joutui taipumaan kun Sochi kävi hakemassa pisteet aurinkorannalle. Lokomotivin voi nostaa viimeistään tässä vaiheessa todellisesti mukaan taisteluun Gagarin Cupista ja tänään kotijoukkueella onkin paineet voittaa kotiyleisönsä edessä.

Lokomotiv on KHL:n toiseksi paras kotijoukkue, mutta Omsk on KHL:n toiseksi paras vierasjoukkue. Omsk on ollut tyly vierailija ja kotijoukkueet ovat joutuneet tekemään erittäin paljon töitä tehdäkseen maaleja Omskia vastaan. Omsk on TsSKA:n kanssa tällä hetkellä KHL:n paras joukkue ja vierailijat tulevat testaamaan Lokomotivin tänään todenteolla.

Muut:

Dynamo Moskova -1,5 (2,23)

Muistakaa myös kisamme, mistä paras lätkäveikkaaja voittaa aitio-liput 12.2. pelattavaan HIFK-JYP-peliin. Veikkauskisa on ilmainen ja osallistuminen päättyy 6.2. klo 16:00.

Kisan löydät –> Voita aitio-liput HIFK-JYP-peliin!

TÄSTÄ KHL-KOHTEISIIN

Aiheeseen liittyvät uutiset