KHL 31.8: Medvescak jatkaa voittojen tiellä!

Keskiviikon ratoksi KHL-kierroksella pelataan kuusi ottelua. Suurin osa peleistä on povattu todella tasaisiksi ja täten kierros on lähtökohtaisesti vedonlyöjälle erittäin vaikea. Tänään kuitenkin lasketaan loistavan alkukauden pelanneen kroatialaisen Medvescak Zagrebin varaan ja odotetaan joukkueen hyvän vireen saavan jatkoa.

Medvescak Zagreb – Torpedo Nizhni Novgorod

Valinta: Medvescak Money Line (2,00)

Medvescak on pelannut pre-seasonin lisäksi voitokkaan alkukaudenkin. Joukkue on peräti 9 ottelun voittoputkessa ja on pystynyt voittamaan koviakin joukkueita. Aiemmin kaatui otteluruuhkassa ollut Ak Bars Kazan vieraissa lukemin 1-3 ja viime pelissä Jokeritkin voittanut Sochi 3-2 jatkoajan jälkeen. Joukkue vilisee pohjois-amerikkalaisia pelaajia jälleen tälläkin kaudella. Hankinnat ovat alkukauden perusteella onnistuneet joukkueelta hyvin ja joukkueen peli sekä itseluottamus ovat hyvällä tasolla. Otanta on kuitenkin vielä kovin pieni ja vaikeitakin otteluita on vielä tulossa iso liuta. Kotonaan Zagrebilaiset ovat kuitenkin paha vastustaja mille joukkueelle tahansa.

Kroatit pelaavat kotonaan yleensä hyvin ja ovat tulleet tutuksi fyysisenä joukkueena. Maalinedustalla joukkue pelaa vahvasti ja blokkaa hyvin kiekkoja, siispä helppoja osumia vastustajille ei ole jaossa. Danny Taylor on onnistunut maalillaan erittäin hyvin ja Medvescak on nyt saanut olla kotonaan, kun taas tuleva vastustaja Torpedo on vieraskiertueella ja tulee kylään suoraan Bratislavasta jossa joukkue koki 7-4 tappion Slovanille, varsin eriskummallisessa ottelussa. Torpedo lähtee peliin varmasti hieman varovaisesti liikkeelle tuollaisen selkäsaunan jälkeen ja keskittyy todennäköisesti erityisesti puolustuspeliinsä.

Ottelusta tulee varmasti kuuma, molempien joukkueiden pelatessa erittäin fyysistä peliä ja jäähyjä tullaan jakamaan molemmille osapuolille. Medvescakin ylivoimapeli on kuitenkin lähiaikoina toiminut varsin mallikkaasti ja yv-osumia on nähty kauden jokaisessa ottelussa tähän asti. Toivotaan, että samanlainen vire silläkin osa-alueella jatkuu ja verkkoja heilutellaan. Jos Torpedo on kuriton ja jäähyilee, on Medvescak tässäkin pelissä erittäinkin vahvoilla.

Medvescakin hyökkäyspeli on uusien vahvistuksien tultua mukaan rullannut erittäin hyvin, eikä puolustamisessakaan ole valittamista. Kotijoukkue nauttii suuren kotietunsa lisäksi, jälleen, myös hyvistä kertoimista. Torpedo on kuitenkin varsin kova joukkue, joten laitetaan Medvescakin voiton tueksi kohteeksi kotijoukkueen voitto jatkoaika- ja rangaistuslaukauskilpailu mukaanlukien.

Muut valinnat:

Avtomobilist – Traktor 

Avtomobilist Money Line (1,62) & Under 4,5 (1,82) 

Coolbetin KHL-kohteet talteen täältä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset