KHL 5.2: Minsk ja Jugra yllättävät vieraissa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Minsk pelaa tänään vieraissa Neftehimikiä vastaan ennen sunnuntain kohtaamista Jokereitten kanssa. Neftehimikissä muhii yllätys ja sitä lähdetään haistelemaan. Pietarin SKA saa vieraakseen Jugran ja katsotaan saataisiinko myös Pietarin suunnalta kaivettua vierasvoitto.

Neftehimik Nizhnekamsk – Dinamo Minsk

Valinta: x2 (1,90)

Neftehimikiä pidetään hyvin puolustavana ja vahvasti kotona pelaavana joukkueena, mutta tällä kaudella ainakaan kotihallissa ei Neftehimik ole ollut niin hyvä kuin odotettiin. Neftehimik on kiinni pudotuspelipaikassa, mutta havaittavissa on ollut pientä tutinaa punteissa ja joukkue onkin hävinnyt kaksi edellistä otteluaan.

Ollaan rehellisiä ja sanotaan että Minsk on ollut surkea vieraissa. Neftehimikin tapaan Minsk on myös kamppailemassa pudotuspelipaikasta ja joukkue onkin pelannut hyvin lukuunottamatta edellistä otteluaan Traktoria vastaan. Minsk ei ole materiaaliltaan Neftehimikiä heikompi ja kun joukkueesta löytyy Matt Ellisonin tasoinen pelaaja pystyy Minsk tänään yllättämään Neftehimikin.

Pietarin SKA – Jugra Hanti-Mansijsk

Valinta: x2 (3,20)

SKA on ehdottomasti ennakkosuosikki tähän otteluun lähdettäessä, mutta pietarilaiset ovat erittäin haavoittuvaisia. SKA pystyy luomaan paljon maalintekopaikkoja ja joukkueen hyökkäys onkin KHL:n parhaimmistoa, mutta pietarilaiset turhautuvat helposti jos maaleja ei ala syntyä. Jekaterinburg onnistui kaatamaan SKA:n keskiviikkona vaikka SKA olikin ottelussa niskan päällä.

Jugra on hakenut kahdesta edellisestä ottelustaan vierasvoitot ja joukkue onkin esittänyt noissa peleissä jo ihan mukiinmenevää peliä. Selkeästi heikompi joukkuehan Jugra on, mutta hyvät otteet edellisissä peleissä ja altavastaajan asema houkuttelee pelaamaan tähän tuplaa erinomaisella kertoimella.

Muut:

Avtomobilist Jekaterinburg yli 2,5 maalia (2,18)

TÄSTÄ KHL-KOHTEISIIN

Aiheeseen liittyvät uutiset