KHL 8.3: Idän pudotuspelit jatkuvat!

KHL:n pudotuspelit jatkuvat tänään itäisen konferenssin semifinaaleilla, kun Sibir Novosibirsk vierailee Magnitogorskissa ja Avangard saa vieraakseen Ufan. Eilen pelattiin lännen ensimmäiset semifinaalit ja Torpedo pääsi yllättämään TsSKA:n. Magnitogorskissa saattaa muhia Moskovan tapaan yllätys ja Avangard joutuu Ufaa vastaan todelliseen testiin.

Avangard Omsk – Salavat Ufa

Valinta: Avangard Omsk (2,14)

Avangard lähtee mielestäni suosikkina tähän ottelupariin, koska se on pystynyt pelaamaan läpi kauden tasaisesti omalla tasollaan, kun taas Ufan pelisuoritukset ailahtelevat illasta toiseen. Avangard aloitti pudotuspelit Neftehimikiä vastaan ja vei ottelusarjan selkeästi 4-0. Neftehimik oli selkeästi Avangardia heikompi joukkue, mutta puhtaalla pelillä ensimmäisen pudotuspelikierroksen selvittäminen on silti vakuuttava suoritus.

Ufa sai vastaansa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella varsin tasaväkisen vastuksen, kun Ak Bars Kazan lähti haastamaan Ufaa. Ufa aloitti ottelusarjan vakuuttavasti kahdella kotivoitolla, mutta lopulta Kazan venytti ottelusarjan aina game seveniin saakka. Ufan näkökulmasta huolestuttavaa oli se, että joukkue jäi kahdesti nollille vieraissa. Tänään vastaan asettuu hyvin puolustava Avangard, joten Ufan voitto ei tunnu todennäköiseltä.

Metallurg Magnitogorsk – Sibir Novosibirsk

Valinta: Maalien lukumäärä alle 4,5 (1,84)

Magnitogorsk lähtee hakemaan revanssia viime vuoden pettymykselle, Sibir nimittäin tiputti Magnitogorskin viime kaudella pudotuspeleissä. Pelillisiä seikkoja suuremmaksi tulevatkin nousemaan pelaajien korvien väli. Magnitogorsk on ehdottomasti ennakkosuosikki, mutta kuten pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella nähtiin on joukkue erittäin haavoittuvainen, kun Avtomobilist kävi hakemassa voiton Magnitogorskista heti ensimmäisessä ottelussa. Uskon että Magnitogorsk lähtee varovaisesti ensimmäiseen otteluunsa Sibiriä vastaan, ettei viime vuoden pettymys uusiutuisi.

Sibir sai vastaansa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Admiral Vladivostokin, jonka Sibir raivasi lähes näytöstyyliin tieltään voitoin 4-1. Viidessä ottelussa Admiralia vastaan Sibir päästi vain viisi maalia ja kun nyt vastaan asettuu Admiralia laadukkaampi joukkue, tulee Sibirin tiivistää puolustustaan entisestään. Paineet ovat kuitenkin kokonaan Magnitogorskilla ja tämän vuoksi uskon ettei maaleilla tulla tänään mässäilemään.

Muut:

Avangard Omsk – Salavat Ufa ylivoimamaaleja yli 1,5 (2,45)

Sibir Novosibirsk (3,75)

Lisää vihjeitä Facebookissa!

Aiheeseen liittyvät uutiset