KHL 8.9: Lokomotiv jatkaa oikealla raiteella!

Keskiviikon kierroksella on jälleen vilinää ja vilskettä tarjolla seitsemän ottelun verran. Matseihin löytyi jonkin verran pelattavaa ja pääkohteeksi muodostui Ladan ja Lokomotivin välinen kamppailu. Vahvavireinen Lokomotiv vaikuttaa hyvältä valinnalta,ennakkoon taas melkoisen tasaisella kierroksella. Lapulle kaveriksi napataan Jokereiden peliin overia. 

Lada Togliatti – Lokomotiv Yaroslavl

Valinta: Lokomotiv -1,5 (2,33)

Lokomotiv lähtee tähän kamppailuun kolmen pelin voittoputkesta ja hyvin levänneenä. Joukkue on esittänyt tällä kaudella tuttuun tapaan loistavaa puolustuspään pelaamista ja on päästänyt kuuteen otteluun vain 9 maalia, tehden itse 14. Ladalla on yksi lepopäivä Lokoa vähemmän ja joukkue on vuotanut pahasti suuria seuroja vastaan, häviten SKA:lle 5-1 ja CSKA:lle heti perään 6-1. Lada on kuitenkin esittänyt hyviä otteita alkukaudella etenkin kotonaan, mutta puolustuspäässä lienevät siltikin suurimmat ongelmat. Ladalle on mennyt seitsemässä pelissä omiin 21 kassia, mikä on melko paljon.

Lokomotivin ylivoimapeli on ollut lähiaikoina tappavan hyvää ja verkkoa on yv:llä heiluteltu tasaiseen tahtiin. Viimekaudella ylivoima tökki paikoitellen, mutta ainakin tällä hetkellä se näyttäisi toimivan mallikkaasti. Alivoimalla Loko oli viimekauden yksi parhaista seuroista. Maalissa kaksikko Murygin ja Sudnitsin ovat olleet molemmat varmoja pelatessaan ja molemmilla on voittoja alla. Lokolla riittää hyökkäysvoimaa ja vaarallisuutta jokaiseen kenttään, kun taas Ladalla hyökkäyspeli rajoittuu vain parin kentällisen varaan. Loko on muutenkin joukkueista se kaikilla osa-alueilla edellä oleva, mutta etenkin silloin jos Ladan puolustuspelaaminen on samaa mitä se oli SKA:ta ja CSKA:a vastaan, on sille todennäköisesti tulossa taas vaikea koitos.

Lokomotivin viisikkopuolustus saattaa olla tällä kaudella yksi sarjan parhaista ja epäilyksiin ei ole alkukauden perusteella vielä ainuttakaan syytä. Loko on, myös erittäin fyysinen ja kurinalainen joukkue, eikä se yleensä kauheasti jäähyile. Luulisi, että Ladan ainoat aseet ottelussa saattaisivatkin juuri tulla ylivoiman kautta. Ladan materiaalin ei pitäisi riittää vierasjoukkueen teräksistä puolustusta vastaan.

Lokon ei kuitenkaan tarvitse pelata mitään ihan huippuottelua voittaakseen, vaan vahvan peruspelaamisen pitäisi riittää ajamaan Lada ojaan. Mitään maalijuhlaa ottelusta tuskin tulee, mutta Loko hakee Togliattista kolme pistettä ja kasvattaa voittoputkensa neljän pelin mittaiseksi.

Muut valinnat:

Salavat Yulaev Ufa – Jokerit over 4,5 goals (1,64)

Coolbetin KHL-kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset