KHL-erikoiskohteet: Helsingin Jokerit tiukan paikan edessä!

KHL:n runkosarjaa on tässä vaiheessa kautta jäljellä kahdesta kolmeen ottelua per joukkue. Sarjan kotimainen edustaja Helsingin Jokerit on täpärästi playoff-viivan yläpuolella ja edessä onkin äärimmäisen tiukka taisto playoff-paikasta.

Jokerien kaksi viimeistä ottelua määrää paljon

Helsingin Jokerien kausi on ollut ailahtelevaa menoa, mutta joukkue on taistellut itselleen viidestä edellisestä ottelusta neljä täyden pistepotin voittoa. Tämän myötä Jokerit on 58 pelatun ottelun jälkeen 91 pisteessä, kun takana hengittävällä HK Sotshilla on yksi peli vähemmän pelattuna ja eroa narripaitoihin kutkuttavan jännittävät kolme pistettä. Käytännössä molemmilla joukkueilla on siis playoff-unelma omissa käsissä, sillä voittamalla loput pelit on hyvin todennäköistä, että otteluita jatketaan vielä kohti Gagarin Cuppia. Jokerien edellä HK Vitjaz on myös mukana taistossa, mutta omaa tällä hetkellä parhaat asemat istuen 7. seedinä Läntisessä konferenssissa.

Jokerit kohtaa ensiksi ystävänpäivänä Neftehimik Nizhnekamskin ja saa kauden päätösottelussaan vastaansa Ak Bars Kazanin. Neftehimik tulee Itäisestä konferenssista ja omaa yhä mahdollisuuden playoff-paikkaan kiitos hienojen otteidein viimeaikoina. Molemmilla joukkueilla on siis hyvä vire päällä ja odotettavissa onkin tasainen vääntö. Itse asiassa joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista on mennyt jatkoajalle, joten miksi ei myös ystävänpäivänä päästäisi nauttimaan pidemmän kaavan kautta?

Ak Bars Kazan puolestaan on jo varmistanut playoff-paikan ja se on käytännössä lukinnut itsensä Itäisen konferenssin 3. seediksi. Kyseessä on todella tasokas nippu, mutta motivaatio pelata aivan äärirajoilla saattaa olla Jokerien eduksi hieman hukassa kauden päätös ottelussa.

Coolbet tarjoaa erikoiskohteita Jokerien kauden päätösotteluihin

Jokerien kahteen viimeiseen otteluun on tarjolla muutama mielenkiintoinen erikoiskohde. Jokerien yhteensä kahden viimeisen ottelun aikana päästämien maalien määrää pääsee kokeilemaan 4.5 maalin rajalla kertoimella 1.85. Tässä kohti tuntuu luontevalta lähteä hakemaan overia, vaikka Jokerien oma pää onkin pysynyt melko puhtaana. Neftehimik sekä Ak Bars pystyvät kuitenkin maalintekoon eikä viisi maalia ”kahteen pekkaan” ole kovin mahdoton suoritus.

Jokerien playoffpaikka ei ole mikään kiveen hakattu totuus ja Jokerien jäämisestä poffien ulkopuolelle tarjotaan peräti 4.75 kerrointa. Tätä voisi lähteä hakemaan, sillä jo yksi tappio saattaa olla kohtalokas kevään kannalta. Loppujen lopuksi kaksi tasuriakaan ei ole mitenkään älyttömän kaukaa haettu ajatus ottaen huomioon lähtökohdat, joten kaksi tasuria kauden loppuun 17.00 kertoimella vaikuttaa myös mielenkiintoiselta kohteelta.

Kannattaa käydä tarkistamassa KHL-erikoiskohteet Coolbetin tarjonnasta ja kokeilla muutamaa mielenkiintoista hakua!

KHL:n erikoiskohteisiin tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset