KHL is back!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Nyt on saatu diipadaapa-turnaus pelatuksi ja on aika palata KHL-vihjeiden pariin. Tiistaille löytyy paljon pelattavaa ja meidän KHL-vihjeissä hypätään Ladan kyytiin sekä luotetaan Torpedo puolustukseen.

Lada Togliatti – Metallurg Magnitogorsk

Valinta: 1x (1,90)

Karjala-turnauksen jälkeiseen aikakauteen lähdetään KHL-vihjeiden osalta ehkä jopa vähän hajuttomalla ja mauttomalla tuplamahdollisuus vedolla. Kyseinen kohde kuitenkin kuiskutteli allekirjoittaneen nimeä niin pitkään että pakko se on lapulle laittaa.

Ennen maaottelutaukoa Lada oli hyvässä iskussa voittaen viidestä viimeisestä ottelustaan kaikki ja voitoista neljä tuli jo varsinaisella peliajalla. Ladan pelaajia ei Karjala-turnauksessa nähty, joten joukkue on päässyt harjoittelemaan yhdessä maaottelutauon aikana. Toivotaan että Lada jatkaa siitä, mihin jäi ja venyy kotonaan vähintään jatkoajalle.

Magnitogorskin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Vierailijoilla on yksi KHL:n parhaista joukkueista paperilla, mutta peli ei silti ole sujunut odotetusti. Vierailijoiden avainpelaajat olivat edustamassa kotimaitaan Karjala-turnauksessa, joten valmistautuminen illan otteluun ei varmasti ole ollut helppoa.

Torpedo Nizhni Novgorod – HC Slovan Bratislava

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla alle 4,5 (1,95)

Kumpikin joukkue on saanut harjoitella maaottelutauon ajan ilman rintamakarkureita, kun joukkueiden pelaajia ei Karjala-turnauksessa nähty.

Nagorny Arenalla eivät vierailijat maaleilla mässäile. Torpedo on päästänyt toiseksi vähiten maaleja kotihallissaan tällä kaudella eikä se hirveästi ole saanut maaleja aikaiseksi myöskään vastustajan verkkoon.

Bratislava on päästänyt vieraspeleissään jopa yllättävän vähän maaleja kun otetaan huomioon joukkueen sijoitus sarjataulukossa. Luotetaan että Bratislava lähtee vieraisiin puolustamaan ja luvassa olisi vähä maalinen ottelu.

Aiheeseen liittyvät uutiset