KHL-playoffit: Jokerien urakka alkaa!

KHL-playoffit alkavat huomenna ja samalla Helsingin Jokerit aloittaa oman urakkansa TsSKA:a vastaan. Luvassa on mitä todennäköisimmin pitkä ja kivinen tie, mutta nähtäväksi jää, onko narripaidat täysi suupala runkosarjakärjelle, vai pistääkö Jaffalan porukka kunnolla kampoihin.

Moskovasta on yksi voitto haettava

Mikäli Jokerit mielii mennä tästä otteluparista jatkoon, tarkoittaa se vähintään yhden vierasvoiton nappaamista ottelusarjan aikana. TsSKA:n kotiotteet ovat olleet huikaisevan kovia ja se on ottanut kotonaan pelatuista viimeisestä 10 ottelusta kahdeksan voittoa ja taipunut vasta varsinaisen peliajan jälkeen kahdesti vastustajalleen. Jokerit puolestaan on vienyt viimeiset neljä vieraspeliä nimiinsä ja tätä menoa Helsinkiläisten on pakko jatkaa, mikäli seuraavalle kierrokselle on menohaluja.

Coolbet tarjoaa erikoiskohteet ottelusarjaan

Ottelusarjaan on Coolbetin kohdetarjonnassa yhteensä neljä erikoiskohdeluokkaa, joissa pääsee pelaamaan sekä ottelusarjan pituutta että handicap-vetoja. Myös ottelusarjan voittajaa pääsee veikkaamaan ja legendaarista game seveniä voi lähteä hakemaan 5.55 kertoimella.  Mikäli mielii Helsinkiläisten kelkkaan lähteä, tarjoaa Jokerien ottelusarjan voitto 7.00 kertoimen.

Ennakkoon on kuitenkin melko vaikea lähteä Jokerien kelkkaan, mutta kertoimien valossa melko hyvältä kuulostavan 4-2 ottelusarjan hakeminen antaa jo kelpo kertoimia.  Series Total Matches Over 5.5 on tarjolla kertoimella 2.50 ja Series Handicap Jokerit +2.5 antaa kertoimeksi 2.42. Näistä kahdesta Jokerit +2.5 tarjoaa turvaa siihen, että TsSKA suorittaa täydellisen mahalaskun ja tippuu Helsinkiläisille 1-4 tai 0-4, kun taas overin kohdalla nämä ”sweeppaukset” ovat uhkana.

Käy tutustumassa KHL-playoffien kohteisiin alla olevasta napista!

KHL:n erikoiskohteisiin tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset