KHL-vihje 18.10: Torpedo – Jokerit

KHL-vihje

Päivän KHL-vihje napataan Torpedon ja Jokereiden välisestä ottelusta. Jokerit aloitti vieraskiertueensa upealla 2-3 voitolla, joten joukkueelta on lupa odottaa hyvää esitystä myös tämän illan ottelusta.

KHL-vihje 18.10

Valinta: Jokerit yli 2,5 maalia (1,90) @Coolbet

Jokerit kohtaa vieraskiertueen toisessa ottelussaan Torpedon. Torpedo on ollut viime aikoina heikossa vireessä sillä joukkue on hävinnyt viisi edellistä otteluaan. Nämä tappioon päättyneet ottelut ovat olleet varsin tasaisia, mutta lopulta Torpedo on hävinnyt tiukatkin ottelut.

Jokerit voitti tiistaina Kazanin 2-3 hienon nousun päätteeksi. Jokereiden voittomaalissa oli hieman tuuria mukana, mutta kaikki maalit lasketaan.

Jokerit pelasi Kazania vastaan kokonaisuudessaan erinomaisen ottelun. Jokerit otti ottelussa vain kolme jäähyä ja puolusti erittäin hyvin. Myös Janis Kalnins pelasi hyvän pelin Jokereiden maalilla. Kalnins nappasi tililleen 31 torjuntaa ja komean voiton.

Novgorod on ollut vuosien saatossa Jokereille vaikea paikka, mutta näitä ennakkoluuloja on tuhottu tällä kaudella jo moneen otteeseen. Jos Jokerit esiintyy samalla tavalla kuin tiistaina Kazania vastaan niin pisteet matkaavat melko varmasti vierasjoukkueen mukana kohti Helsinkiä.

Jokereiden yli 2,5 maalille tarjottu 1,90 kerroin kelpaa mukaan torstain KHL-lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät muiden lajien vetovihjeet!

Vetovihjeet nyt myös Instagramissa

Vetovihjeet palasi taannoin myös Instagramiin. Löydät meidät Instagramista nimellä veto_vihjeet. Saat napautettua meidät seurantaan kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Aiheeseen liittyvät uutiset