KHL-vihjeet 11.12: HK Vitjazin rämpiminen jatkuu!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viikonloppuna on KHL-kaukaloissa hiljaista mutta tälle illalle löytyy vielä pelattavaa. Lähdetään haistelemaan vierasvoittoja vihjeisiin ja on lapulle taas eksynyt allekirjoittaneen akilleen kantapäät Metallurg Magnitogorsk ja Pietarin SKA.

HK Vitjaz – Ak Bars Kazan 

Valinta: Ak Bars Kazan (2,02)

Läntisen konferenssin pohjamudissa majaileva ja sinne todennäköisesti myös loppukaudeksi juuttunut HK Vitjaz isännöi tänään idän kärkipään joukkuetta Ak Bars Kazania. HK Vitjazin peli ei ole sujunut kotona eikä vieraissa mutta huolestuttavinta on ollut joukkueen umpisurkea puolustus. Keskiviikon kotipelissä Lada oli tyly vieras 0-2 numeroin ja kun nyt vastaan asettuu Ladaa huomattavasti parempi Ak Bars Kazan ei HK Vitjazilla tule olemaan helppoa.

Illan vierailija Ak Bars Kazan on ollut viime otteluissa erinomainen. Hyvin puolustava ja taisteleva joukkue kävi keskiviikkona Moskovassa, josta saaliina oli 0-2 voitto Dynamosta. Joukkueiden välinen tasoero on suuri ja Ak Bars on kaiken lisäksi vielä tällä hetkellä vastustajaansa paljon paremmassa nosteessa, joten vierailijat vievät tänään pisteet mukanaan Kazaniin.

Severstal Cherepovets – Dinamo Minsk

Valinta: Dinamo Minsk ML (2,14)

HK Vitjazin alapuolelle mahtuu läntisessä konferenssissa vain yksi joukkue ja se on Severstal. Severstal on pelannut kotonaan 20 ottelua, joista 11 se on hävinnyt suoraan varsinaisella peliajalla. Edellisestä viidestä kotipelistä Severstal on saanut haalittua yhden pisteen kun joukkue venytti Admiral Vladivostokia vastaan pelatun ottelunsa aina voittolaukauksille asti. Dinamo Minskiä vastaan pelatuista kotiotteluistaan Severstal on hävinnyt edelliset kaksi, joten ennakkoasetelmat eivät ole kotijoukkueen kannalta ihanteelliset.

Dinamo Minskiä ei voi pitää erinomaisena vierasjoukkueena, mutta toisaalta joukkue on materiaaliltaan Severstalia vahvempi joukkue. Minskiläiset ovat saaneet pelata viisi edellistä otteluaan kotihallissaan ja alla on 1-3 tappio TsKA Moskovalle, joten nyt vierailijoilla on hyvä paikka kääntää kurssi takaisin voittojen tielle.

Muut:

Pietarin SKA (2,06)

Salavat Ufa (1,95)

HK Sochi yli 2,5 (2,10)

Aiheeseen liittyvät uutiset