KHL-vihjeet 17.11: Pietarin SKA:n paluu!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

KHL:n alkukauden suurin alisuorittaja, Pietarin SKA, on pääsemässä omalle tasolleen uuden valmentajan johdolla. Pietarin lisäksi KHL-vihjeissä piipahdetaan Traktor-Arenalla, Tsheljabinskissa.

Traktor Tsheljabinsk – Lada Togliatti

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (2,00)

Traktor-Arenalla kohtaavat tänään itäisen konferenssin peräpään joukkueet Traktor ja Lada. Traktorilla on niskassaan kolmen tappion putki, eikä merkkejä paremmasta ole näkyvissä.

Satunnaisiin väläytyksiin Traktor kuitenkin pystyy ja tästä hyvänä esimerkkinä muutaman viikon takainen voitto Lokomotiv Jaroslavista. Maaleja Traktorin peleissä kuitenkin nähdään varsinkin kun vastassa on  heidän itsensä tasoisia joukkueita.

Lada on ollut hyvässä vauhdissa tai niin hyvässä kuin Lada nyt voi olla. Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut neljä ja tappiokin tuli selvästi parempaa joukkuetta, Metallurg Magnitogorskia, vastaan. Näissä otteluissa ollaan nähty reippaasti maaleja ja alle viiden maalin ollaan jäätykin viimeisessä viidessä ottelussa vain Ufaa vastaan.

Lada voitti Ufan 3-0 kun Edgars Masalskis pelasi haamupelin torjuen peräti 42 kertaa. Ladan maalivahdeille haamupelit ovat harvinaista herkkua, joten verkot tulevat heilumaan tänään normaaliin tapaan.

Pietarin SKA – Avangard Omsk

Valinta: Pietarin SKA (2,06)

Pietarin SKA:n alkukausi oli totaalinen floppi ja päävalmentaja Andrei Nazarov sai lähteä seurasta noin kuukausi sitten. Vetovastuun mestaruuskrapulasta kärsivästä jätistä otti apuvalmentajan paikalta päävalmentajaksi nostettu Sergei Zubov.

Zubovin johdolla SKA on löytämässä pelinsä ja nousu läntisen konferenssin kärkeen on alkanut. Suomalaisittain hyviä uutisia saatiin myös SKA:n riveistä kun maalivahti Mikko Koskinen päästettiin Zubovin toimesta ulos koirankopista ja veräjän vartija on ollut hyvä pelaamissaan otteluissa.

Omsk on ollut ehkäpä koko KHL:n tasaisimmin esiintynyt joukkue tähän mennessä mutta nyt Omskilla on menossa se pakollinen suvantovaihe. Viisi viimeistä otteluaan Omsk on pelannut kotonaan ja niistä se on onnistunut voittamaan vain yhden.

SKA on päässyt omalle tasolleen ja se pöllytti Omskia muutama viikko sitten vieraissa numeroin 4-1, on allekirjoittaneen usko hallitseviin mestareihin palautunut.

Aiheeseen liittyvät uutiset