KHL-vihjeet 21.11: Ufan ylivoima kylvää pelkoa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Tänään lauantaina pelataan KHL:ssä kahdeksan ottelua. Vihjeisiin poimimme tällä hetkellä upeaa ylivoimaa pelaavan Ufan sekä piipahdetaan Sochin auringon alla.

HC Sochi – Avtomobilist Jekaterinburg

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,82)

HC Sochi on kahdessa edellisessä kotiottelussaan harjannut vastustajillaan lattiaa kun Jugran kaatui lukemin 5-1 ja Severstal 4-1. Sochi ei ole ylivoimainen kotijoukkue mutta se pelaa kuitenkin paremmin kotiyleisönsä edessä kuin vieraissa.

Avtomobilistin vieraspelit ovat viime aikoina menneet pahasti vihkoon tulosten valossa. Torstaina joukkue onnistui kuitenkin vieraissa maalinteossa erinomaisesti kun Avtomobilist onnistui heiluttamaan Jaroslav Lokomotivin verkkoa peräti neljä kertaa. Lähes sensaatiomainen suoritus sillä Jaroslav oli päästänyt ennen torstain ottelua 14 kotipelissään 13 maalia eli noin yhden maalin peliä kohden.

Sochi on onnistunut maalinteossa hyvin kotona ja Avtomobilist vieraissa, joten luotetaan molempien maalintekoon tämän päivän ottelussa.

Salavat Ufa – AK Bars Kazan

Valinta: Ylivoimamaaleja yli 1,5  (2,55)

Ufan ylivoima on ollut kotipeleissä aivan käsittämättömän tehokasta ja kokonaisuudessaan joukkueen ylivoima on koko KHL:n toiseksi tehokkain. Viidessä viimeisessä kotipelissään Ufa on onnistunut jokaisessa tekemään vähintään kaksi ylivoimamaalia. Ufan alivoima ei kuitenkaan ole samalla tasolla ja mies alivoimalla Ufalle ollaankin tehty vähintään yksi ylivoimamaali kolmessa edellisessä kotiottelussa.

Jos Ufan ylivoima on erinomainen ei AK Bars Kazanin alivoima ole lähelläkään erinomaista. Viidessä viimeisessä vierasottelussaan Kazan on päästänyt vähintään yhden maalin alivoimalla. Kazan pelaa KHL:n neljänneksi heikointa alivoimaa, joten illasta ei tule olemaan helppo.

Muut:

Metallurg Magnitogorsk -1,5 (1,98)

Severstal Cherepovets (2,15)

Aiheeseen liittyvät uutiset