KHL-vihjeet 22.12: Yllättääkö Spartak Jokerit?

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

KHL:ssä on saatu maaottelutauko päätökseen ja pelit jatkuvat taas läpi meidän joulupyhien. Vihjeissä pohditaan Spartak Moskovan mahdollisuuksia Jokereita vastaan ja odotellaan maaleja Zagrebiin.

Spartak Moskova – Helsingin Jokerit

Valinta: Spartak Moskova ML (2,30)

Allekirjoittanut virittää vastaanottimensa klo. 18.30 sellaisille taajuuksille, jotta tämän pelin saan katsottua. Jokereitten kannattajana sekä isäntäjoukkue Spartakin pelityylistä nauttivana penkkiurheilijana, olen lähes velvoitettu katsomaan tämän tiistai-illan ottelun.

Spartak on parhaillaan kolmen ottelun voittoputkessa ja näihin kolmeen otteluun mahtuu voitto Salavat Ufasta sekä Metallurg Magnitogorskista. Magnitogorsk kaatui vasta voittolaukauksilla mutta Spartak oli ottelussa selkeästi parempi joukkue.

Jokereitten kannalta maaottelutauko tuli erittäin hyvään paikkaan kun illan vierailijat ovat kärsineet loukkaantumisista enemmän kuin laki sallii. Ennen maaottelutaukoa Jokerit kaatoi kotonaan Medvescak Zagrebin selvin lukemin 4-1, mutta ottelun tulos ei kuitenkaan kuvasta täysin pelitapahtumia. Illan ottelussa nähdään kaksi uutta Jokeria kun Tim Kennedy ja Pascal Pelletier tekevät debyyttinsä narripaidoissa.

Sokolniki-Urheilupalatsissa nähdään varmasti vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, jonka hyvässä liidossa oleva isäntäjoukkue tulee voittamaan.

Medvescak Zagreb – Dinamo Riika 

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,92)

Medvescak Zagreb lähtee illan otteluun vierastappio niskassaan. Hartwall Arenalla edellisen ottelunsa pelannut Zagreb oli hyökkäyspäässä varsin pirteä, mutta maalinteko ontui. Zagreb sortui Jokereitten vieraana myös virheisiin ja varsinkin joukkueen maalivahti Danny Taylor vaikutti epävarmalta.

Dinamo Riika lähti maaottelutauolle Zagrebin tapaan tappiollisen ottelun saattelemana kun Dinamo Minsk kävi hakemassa 3-5 vierasvoiton Riikasta. Dinamo Riika on ollut tällä kaudella tyly vierailija jos asiaa tutkaillaan isäntäjoukkueiden maalivahtien silmin. Dinamo on onnistunut tekemään keskimäärin 2,2 maalia ottelua kohden vieraissa, mutta omissa on soinut hieman tiheämmin.

Medvescakin kotiotteluissa, kuin myös Dinamon vierasotteluissa, molemmissa keskimääräinen maalimäärä keikkuu 4,5 maalin yläpuolella, joten isketään overia lapulle.

Muut:

Metallurg Magnitogorsk -1,5 (1,72)

Slovan Bratislava – Dinamo Minsk yli 4,5 (1,65)

Pietarin SKA (2,25)

Aiheeseen liittyvät uutiset