KHL-vihjeet 24.11: Vierasjoukkueiden maalijuhlat!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Tiistaille löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita KHL:stä ja vihjeissä suuntammekin Slovakian kautta Kroatiin. 

Slovan Bratislava – Dinamo Minsk

Valinta: Vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla yli 2,5 (2,25)

Slovan Bratislava on ollut kotonaan tällä kaudella yllättävän huono ja pisteitä joukkue on saanut 20 kotiottelussaan vain 24. Kotona ei peli ole siis luistanut ja joukkue onkin päästänyt koko KHL:ssä eniten maaleja kotihallissaan.

Edellisessä kotiottelussaan Slovan pystyi venymään voittoon mutta omissa soi kuitenkin neljä kertaa heikon Severstalin toimesta, joten Dinamo Minskille kolmen maalin tekeminen ei ole ongelma.

Medvescak Zagreb – Torpedo Nizhni Novgorod

Valinta: Vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla yli 2,5 (2,00)

Slovanin tapaan Medvescak on päästänyt kotonaan luvattoman paljon maaleja. Kolmessa edellisessä kotiottelussa Medvescak on päästänyt tosin vain neljä maalia mutta tämä on ollut enemmän vastustajien tehottomuuden kuin Medvescakin puolustuksen ansiota.

Torpedo on tällä hetkellä KHL:n paras vierasjoukkue ja eniten maaleja vieraissa tehnyt joukkue. Vierailija Torpedo on tehnyt keskimäärin 2,7 maalia vieraissa ja kun otetaan huomioon että tänään vastaan asettuva Medvescak on KHL:n toiseksi eniten kotonaan maaleja päästänyt joukkue, voidaan vierasmaaleja odotella oikein urakalla.

Muut:

Lada Togliatti – Spartak Moskova x2 (1,64)

Helsingin Jokerit – Lokomotiv Jaroslav ylivoimamaaleja yli 1,5 (2,05)

Aiheeseen liittyvät uutiset