KHL-vihjeet 27.11: Ketut ryöstöretkellä Nizhnekamskissa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

KHL:ssä on tänään tarjolla neljän ottelun kierros ja olemme kaivaneet jokaisesta ottelusta yhden kohteen pelattavaksi. Metallurg Magnitogorsk tulee jatkamaan vahvoja otteita vieraissa Neftekhimik Nizhnekamsk:n kustannuksella ja muualla nautitaan maaleista.

Avtomobilist Jekaterinburg – Moskovan Dynamo

Valinta: Vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla yli 2,5 (1,98)

Moskovan Dynamo on ollut kotijoukkue Avtomobilistille viime kausina varsinainen Akilleen kantapää. Avtomobilist on kuitenkin ollut tällä kaudella jopa yllättävän hyvä ja yllättävän hyvä sen vuoksi että joukkue on päästänyt toiseksi eniten maaleja koko KHL:ssä.

Moskovan Dynamoa ei voi tituleerata hyväksi vierasjoukkueeksi mutta ei joukkue vieraissa varsinaisesti huonosti pelaa. Viidessä edellisessä vierasottelussa Dynamo on onnistunut maalinteossa vähintään kahdesti. Edellisessä vierasottelussa Neftekhimikiä vastaan Dynamo teki kolme maalia mutta laukoi peräti 48 kertaa Neftekhimikin maalia kohden. Luotetaan tänään siihen, että paljon maaleja päästävää Avtomobilistia vastaan Dynamo tulee tekemään vähintään kolme maalia.

Neftekhimik Nizhnekamsk – Metallurg Magnitogorsk

Valinta: Metallurg Magnitogorsk (2,05)

Neftekhimikin kotiottelut ovat sujuneet lähiaikoina hyvin mutta syynä tähän on ollut pitkälti joukkueen maalivahtipeli. Alexander Sudnitsin on torjunut kahdessa edellisessä kotiottelussa peräti 82 laukausta päästäen vain kolme maalia.

Metallurg on ollut vieraissa KHL:n paras joukkue pisteiden valossa ja maalejakin se onnistunut vieraissa tekemään yli kolmen maalin keskiarvolla. Mikäli Sudnitsin pelaa tänään Neftekhimikin maalilla, tulee Metallurgin iltapuhde hieman hankaloitumaan mutta edes Sudnitsin ei tule tänään pysäyttämään kettuja.

Muut:

Barys Astana – Salavat Ufa ylivoimamaaleja yli 1,5 (2,05)

Traktor Tsheljabinsk – HK Vitjaz maalien lukumäärä yli 4,5 (2,03)

Aiheeseen liittyvät uutiset