KHL-vihjeet 28.11: Kotijoukkueiden kierros!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Lauantain KHL-kierros tulee olemaan kotijoukkueiden juhlaa. KHL:n kaksi parasta kotijoukkuetta on tänään tulessa kun Moskovan TsSKA kohtaa Sibirin  ja Lokomotiv Jaroslav saa vieraita Pietarista. Luvassa on myös maali-iloittelu kun Moskovan rämäpäät suuntaavat Sochin aurinkorannoille, Bolshoy Arenalle.

Lokomotiv Jaroslav – Pietarin SKA

Valinta: Lokomotiv Jaroslav -1,5 (2,75)

Kyllä, luitte oikein, tänään pelataan Lokomotivin vähintään kahden maalin kotivoittoa. Lokomotivin alkukausi oli huikea varsinkin kotona, kun joukkue nollasi vastustajan toisensa jälkeen Arena-2000:ssa. Edellisissä kotipeleissään Lokomotiv on palannut kuolevaisten tasolle ja päästänyt jopa muutamia maaleja mutta sekään ei ole auttanut vierasjoukkueita viemään pisteitä Jaroslavista.

Lokomotiv on pelannut 16 ottelua kotonaan, joista se on voittanut 13 suoraan varsinaisella peliajalla. Lokomotivin kotipelien maaliero on myös vakuuttava kun joukkue on tehnyt kotonaan 48 maalia ja päästänyt vain 18.

Jos Jaroslav Lokomotiv oli alkukaudesta erittäin kova kotijoukkue oli Pietarin SKA sitä vieraissa. Lokomotivin tapaan vauhti on kuitenkin hyytynyt ja edellisestä kolmesta vierasottelusta SKA on pystynyt vain kerran tuomaan pisteet mukanaan Pietariin, silloinkin vasta jatkoajan jälkeen heikkoa Ladaa vastaan.

HK Sochi – Spartak Moskova

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 5,5 (2,21)

HK Sochi on tullut tutuksi taistelevana ja hyvin puolustavana joukkueena mutta nyt myös maalinteko on alkanut luistaa. Sochilta löytyy ratkaisijoita leveällä rintamalla ja joukkueen ylivoima on ollut jopa yllättävän tehokas.

Spartak on yksi viihdyttävimpiä KHL-joukkueita, ennakkoluulottoman pelitapansa vuoksi. Joukkue ei lähde kumartelemaan paperilla kovempia joukkueita eikä Spartakin pelifilosofiaan kuulu peruuttelu. Spartakilla ei ole ongelmia maalinteon kanssa ja omissa soi tasaisesti, joten maaleja on luvassa.

Spartakin tämän kauden vieraspeleissä on tehty keskimäärin 5,5 maalia, joka osuu näppärästi tämän ottelun overi haarukkaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Moskovassa ja otteluissa nähtiin yhteensä 12 maalia, joten odotetaan saman kaavan jatkuvan tänään Sochissa.

Muut:

TsSKA Moskova -1,5 (2,22)

Dinamo Minsk – Admiral Vladivostok maalien lukumäärä yli 4,5 (1,74)

Aiheeseen liittyvät uutiset