KHL-vihjeet 9.12: Rantojen kunkut Bratislavassa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Joulukuu on ollut hiljainen KHL-vihjeiden osalta, mutta tänään jatketaan kohtuullisesti alkanutta kuukautta. Joulukuun ensimmäisten KHL-vihjeiden saldona oli 3/5 tulos, joten yritetään pitää voitollinen linja myös tänään. HC KiekkoTuplauksen maanantaisen farssin takuu joukkueena toiminut Metallurg Magnitogorsk pääsee myös tänään vihjeisiin ja sen lisäksi suunnataan muun muassa Bratislavaan.

Spartak Moskova – Metallurg Magnitogorsk

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,74)

Moskovan Spartak tarjoaa viihdyttävää ja maalirikasta jääkiekkoa tai ainakin tähän asti näin on ollut. Spartakin viidessä edellisessä kotiottelussa vain kerran ollaan jääty alle viiteen maaliin ja Luzhniki Arenalla ollaankin tällä kaudella nähty keskimäärin 4,8 maalia ottelua kohden.

Magnitogorsk oli maanantaina Sochin vieraana täys tuhnu ja sai puserrettua vain yhden maalin Sochin verkkoon. Yllättävää tämä oli sen vuoksi, että Magnitogorsk on tahkonut keskimäärin 3,1 maalia vierasotteluissaan tällä kaudella. Metallurgin vierasotteluissa on muutenkin nähty paljon maaleja, sillä joukkueen vierasotteluissa on tehty keskimäärin käsittämättömät 5,6 maalia ottelua kohden.

Slovan Bratislava – HK Sochi

Valinta: HK Sochi (2,75)

Slovan Bratislava on ollut tällä kaudella hienoinen pettymys kotonaan, kun joukkue on onnistunut voittamaan 21 kotiottelustaan vain yhdeksän. Slovan palaakin nyt kotikaukaloon neljän ottelun vieraskiertueelta, joka sekin oli aikalailla mollivoittoinen. Vieraskiertueelta Slovan sai raavittua yhden voiton, yhden jatkoaikatappion ja kahdesti joukkue hävisi varsinaisella peliajalla. Maalinteko ei ole joukkueelle ongelma, mutta omissa on soinut luvattoman paljon.

HK Sochi sai pelata viisi edellistä otteluaan kotona ja nyt suunnaksi on otettu Bratislava. Kotiottelut sujuivat joukkueelta erinomaisesti, sillä maanantaina kaatui Magnitogorsk ja lauantaina Ufa. Erästä maamme kiekkolegendaa lainaten Sochilla on nyt momentum päällä. Edellisen kerran Sochi pelasi vieraskentällä Hartwall Arenalla ja silloin joukkue oli tyly vierailija, voittaen Jokerit numeroin 2-5. Luotetaan Sochin momentumiin ja haetaan maukas vieraskerroin lapulle.

Muut:

Nizhni Novgorod – Severstal Chrepovets x2 (2,24)

TsSKA Moskova (1,75)

Aiheeseen liittyvät uutiset