KHL-vihjeillä varaslähtö viikonloppuun!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
KHL-vihjeissä haetaan tänään varaslähtöä viikonloppuun. Kroatiasta napataan kotivoitto ja toivotaan SKA:n sekoiluille jatkoa.

Medvescak Zagreb – Spartak Moskova

Valinta: Medvescak Zagreb (1,93)

Kotijoukkue hävisi maanantaina jatkoajan viimeisellä minuutilla Slovan Bratislavalle. Medvescak on pelannut kuusi ottelua kotonaan, joista se on voittanut neljä. Voitoista vain kaksi on tullut varsinaisella peliajalla mutta toisaalta ainoat tappiot ovat tulleet varsinaisen peliajan jälkeen. Medvesck on tästä huolimatta suosikki ja hoitaa tänään ottelun jo varsinaisella peliajalla.

Vieraspelit ovat olleet myrkkyä moskovalaisille. Spartak nappasi ensimmäisen vierasvoittonsa viime torstaina Amurin vieraana. Ennen viime torstain peliä Spartakin vierastilasto oli tyly, neljä peliä ja neljä tappiota. Tämän kauden yhdeksästä ottelustaan Spartak on hävinnyt seitsemän ja kaikki jo varsinaisella peliajalla.

 

Slovan Bratislava – SKA Pietari

Valinta: Maalien määrä varsinaisella peliajalla yli 5,5 (2,24)

Kotijoukkue on hyvässä vireessä. Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut neljä. Maalinteko onnistuu mutta puolustus ei ole kuitenkaan huipputasoa.

Pietarin SKA pelaa miten sattuu. Ottelun voittajaa on vaikea veikata mutta SKA:n peleissä teema on ollut sama – maaleja tulee. Kun SKA saa pelinsä luistamaan tekee se paljon maaleja. Jos peli ei luista SKA päästää paljon maaleja ja tekee myös muutaman, joten kuusi maalia syntyy tänään Bratislavan illassa niin että heilahtaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset