Kilpailu: Voita VIP-liput Eurooppa-liigan finaaliin!

Euroviisu-vihjeet

Coolbet järjestää arvonnan 11.-21.4 välisenä aikana, jossa hulppeana pääpalkintona on VIP-liput Eurooppa-liigan finaaliin! Mukaan lyödään vielä hotellimajoitus aamupalan kera, joten tarjolla on mitä mahtavin jalkapalloreissu. Tässä artikkelissa käymme läpi kilpailun palkitsemisen ja säännöt.

Eurooppa-liigan finaali Tukholmassa 24.5.2017

Tällä hetkellä kahdeksan joukkuetta taistelee pääsystä välieriin, joiden voittajille on luvassa finaali-ottelu Tukholman illassa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä todistamaan tätä jalkapallon huippunäytelmää VIP-paikoilta. Coolbet tarjoaa kilpailun, jossa palkinnot ovat seuraavat.

Palkinnot:

Kilpailussa on kolme eri palkintokategoriaa, joissa pääpalkintona on tosiaan tämä kahden hengen matka Eurooppa-liigan finaaliin. Myös 50€ vedonlyöntibonusta sekä ilmaiskierroksia on tarjolla.

Tarkemmin palkinnoista seuraavassa:

1: Kahden hengen matka Tukholmassa 24.5. pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin. Pääpalkintoon sisältyy VIP-paikkojen lisäksi hotellimajoitus kahden hengen huoneessa (24.-25.5.) aamiaisen kera. Jos kilpailun voittaja asuu muualla kuin Tukholmassa, järjestetään hänelle sekä hänen matkakumppanilleen lentolippu (kotimaan päälentokentältä) tai junalippu Tukholmaan.

2-10: 50 € Vedonlyöntibonus.

11-25: 100 ilmaiskierrosta Piggy Riches -kolikkopeliin (ilmaiskierrosten voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta).

Miten voin voittaa?

Kilpailuun osallistutaan vahvistamalla ensin kampanjaan osallistuminen ja tämän jälkeen pelaamalla vähintään 10€ vetoja Mestarien liigaan ja/tai Eurooppa-liigaan kampanjan ajankohtana 11.-21.4. Jokaisesta pelatusta 10€ vedosta saat arvontalipukkeen, joten omia oddsejaan voi parannella pelaamalla useamman vedon. Kertoimilla ei ole rajoituksia, joten voit hakea myös aina yhtä epävarman varmoja kohteita peleihisi.

Tarkemmin osallistumisohjeista seuraavassa:

  1. Vahvista kampanjaan osallistuminen.
  2. Lyö vähintään 10 € veto Mestarien liigaan ja/tai Eurooppa-liigaan 11.-21.4. välisenä aikana. Saat jokaista vedonlyöntiin pelattua 10 € kohden yhden arvontalipukkeen. Voit lyödä vedon ennen ottelun alkua tai live-vedonlyönnissä. Vedon kertoimella ei ole minimirajaa.
  3. Olet mukana arvonnassa!

Näillä eväillä toivotamme oikein paljon onnea kilpailuun ja riemukasta reissua kilpailun voittajalle!

Eurooppa-liigan vedot sisään tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä mukaan VIP-lippujen arvontaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset