NFL-Kisa: Week 2 on käsillä!

NFL:ssä alkaa toinen viikko ja samalla myös NFL-kisa jatkuu nyt toiselle viikolle! Ohessa myös tilannekatsaus!

NFL-Kisa: Tilanne Week 1 jälkeen

NFL-kisaa on nyt menty ensimmäinen viikko ja tulostaulu TOP 3:n osalta näytttää seuraavaa:

Santeri: 9 pts

Henri, Jani & Henri: 8 pts

Joni, Roni, Tatu, Juho, Tino, Nico, Tomi & Janne: 7 pts

Lisäksi on lukuisia kisailijoita 5-6 pisteen tuloksella, joten tasaista on! Muistakaahan kaikki kisaajat osallistua myös tällä viikolla, sillä kokonaistulos kauden ensimmäiseltä neljältä viikolta ratkaisee voittajan!

Alla on vielä uudestaan ohjeet ja artikkelin perässä on Week 2:n 1-2 lomake. Osallistuthan samalla nimellä kuin Week 1, jotta voimme tilastoida tuloksesi. (Kilpailun tuloslistauksessa on käytetty vain etunimiä.)

Mikä NFL-kisa?

Kisaan osallistuminen on varsin helppoa sillä sinun tulee vain täyttää artikkelin lopussa oleva taulukko. Taulukon sekä pelivaatimuksen täyttämisen jälkeen olet mukana kisassa.

Kisassa on tarkoitus veikata taulukossa olevien otteluiden voittajia kauden neljän ensimmäisen sunnuntain ajan. Veikkaus tapahtuu varsin yksinkertaisella ja perinteisellä 1×2 -menetelmällä. Tasapelejä ei voi veikata.

Jokaisen peliviikon veikkaus aukeaa sivuille keskiviikkona, jonka jälkeen pääset asettamaan omat veikkauksesi otteluiden voittajista. Pistetilannetta päivitetään sivuille säännöllisin väliajoin.

Kilpailussa on luvassa pääpalkinto sekä kaksi lohdutuspalkintoa. Pääpalkinnon voittaja eli koko neljän viikon ajan eniten pisteitä kerännyt kisaaja voittaa itselleen vapaavalintaisen NFL-pelipaidan. Kakkoseksi sijoittuneelle on luvassa 50€ pelirahaa Coolbetille ja kolmanneksi sijoittuneelle 25€ pelirahaa Coolbetille.

Alla on vielä tarkemmin säännöistä sekä ensimmäisen viikon osallistumiskaavake. Onnea kisaan ja paras voittakoon!

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi otteluiden voittajista (1 tai 2). Oikein menneestä valinnasta saa yhden pisteen ja väärin menneestä 0 pistettä. Mikäli ottelu menee jatkoajankin jälkeen tasan, saa myös yhden pisteen. Jos otteluita joudutaan siirtämään sääolosuhteiden tai muun syyn takia niin kyseisestä kohteesta ei jaeta pisteitä.

2. Lyö vetoa Coolbetin NFL-kohteista vähintään 3€ edestä jokaisella kisaviikolla. Vedon tulee ratketa aina pelipäivän jälkeisenä maanantaina, klo 9:00 mennessä (suomen aika). Jokaisen asettamasi vedon minimikerroin on 1,50. Livevedot hyväksytään kilpailuun mukaan.

3. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

4. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella per viikko. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti. Viikkokisa julkaistaan sivuilla keskiviikkoisin, jonka jälkeen voit alkaa veikkaamaan pelejä. 

5. Eniten pisteitä kerännyt kisaaja voittaa vapaavalintaisen NFL-pelipaidan. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

6. Toiseksi sijoittunut voittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille ja kolmanneksi sijoittunut 25€ pelirahaa Coolbetille.

7. Kilpailuun osallistuminen kyseisen viikon osalta päättyy aina ennen ensimmäisten sunnuntain pelien alkua. Toisella viikolla kisa menee kiinni klo 19:50.

8. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

9. Osallistumalla kilpailuun, annat Vvihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdassa kaksi mainitun pelivaatimuksen Coolbetilta.

[contact-form-7 id=”6522″ title=”NFL -kisa”]

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset