KISA: Veikkaa CHL -kierroksen maalimäärä – voita 50€ Verkkokauppa.com -lahjakortti!

CHL jatkuu tänään kahdeksan ottelun voimin. Suomalaisista joukkueista mukana on vielä JYP ja Tappara, joista toisen pelit päättyvät tänään. Tämän illan kierrokselle on tarjolla  kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ arvoinen Verkkokauppa.com -lahjakortti.

Kuinka monta maalia CHL:ssä nähdään tänään?

CHL:ssä pelataan tänään neljännesvälierien toiset osaottelut. Useimmissa ottelupareissa jatkopaikat ovat vielä täysin auki, joten illan peleissä riittää rutkasti jännitettävää. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu pelataan Hakametsässä, jossa Tappara kohtaa JYP:n. JYP voitti ensimmäisen ottelun kotihallissaan lukemin 3-1, joten Tapparalla riittää tänään kirittävää, mikäli joukkue haluaa tästä otteluparista jatkoon.

Tämän illan kierrokselle järjestetään myös kilpailu. Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Kilpailussa veikataan, kuinka monta maalia tämän illan kierroksella nähdään yhteensä. Esimerkkiveikkaus 23. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 50€ arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.com -myymälään.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi kierroksen maalimäärästä. Esimerkkiveikkaus 23.
  2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla Unibetin pelitili, missä on lyöty vetoa vähintään 5€ edestä marraskuun aikana. Veto tulee olla pelattu ennen kilpailun sulkeutumista. Jos sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
  3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
  4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa itselleen 50€ arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.com -myymälään. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
  5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään 7.11.2017 klo 18:50.
  6. Osallistumalla kilpailuun, annat Vvihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdassa kaksi mainitun pelivaatimuksen Unibetilta.
  7. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

CHL -pelit suorana Unibet TV:stä

UnibetTV kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

[contact-form-7 id=”9108″ title=”]

Aiheeseen liittyvät uutiset