KISA: Veikkaa Alberto Contadorin sijoitus etapilla 15 – voita pelirahaa!

Käynnistämme nyt Espanjan ympäriajon toisen jakson kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille.

Veikkaa Alberto Contadorin sijoitus

Espanjan ympäriajon 15. etappi ajetaan tämän viikon sununtaina ja se on samalla toisen jakson viimeinen etappi – tämän jälkeen on vuorossa toinen välipäivä.

Alberto Contador on kuuluisa siitä, että hän on periksiantamaton ja yritteliäs pyöräilijä. Lukuisia voittoja uransa aikana voittanut pyöräilijä on tässäkin kilpailussa ajanut hienosti. Sinun tehtävä on veikata, mille sijalle hän ajaa tämän kilpailun 15. etapilla, joka on erittäin kova vuorietappi. Etappi 15 ajetaan sunnuntaina 3.9. ja sen pituus on 130km.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee vain veikata Alberto Contadorin sijoitus 15. etapilla. Esimerkkiveikkaus: 3. Oikein veikannut kilpailija voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1.Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi , mikä on Alberto Contadorin sijoitus 15. etapilla.

2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.

4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

5. Kilpailuun osallistuminen päättyy sunnuntaina 3.9. klo 12:00 eli ennen 15. etapin alkua.

6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

 

[contact-form-7 id=”8323″ title=”Espanjan ympariajo”]

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset