KISA: Veikkaa Lauri Markkasen pisteet – voita 50€ lahjakortti Verkkokauppaan!

Lauri Markkanen on aloittanut NBA -taipaleensa hienosti vaikka Bulls onkin onnistunut voittamaan vasta yhden ottelun. Huomenna Bulls on jälleen kovan paikan edessä, kun joukkue kohtaa kovan OKC:n. Järjestimme tähän otteluun kilpailun, jossa veikataan Markkasen pisteiden sekä levypallojen määrää.

Kilpailun säännöt & osallistuminen:

1. Veikkaa artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen, kuinka monta levypalloa ja pistettä Lauri Markkanen onnistuu nappaamaan yhteensä 29.10 pelattavassa Chicago Bulls – Oklaholma City Thunder -ottelussa. Veikkausaika päättyy tänään lauantaina 28.10. klo 23:55. Esimerkkiveikkaus: 30.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Jos Lauri Markkanen ei pelaa ottelussa lainkaan, voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

3. Kilpailun voittaja nappaa itselleen 50€ arvoisen lahjakortin Verkkokauppaan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, vähintään 2€ panoksella viimeisen viikon aikana (23.10. –>) – kuitenkin ennen 28.10. klo 23:00. Jos sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

[contact-form-7 id=”8951″ title=”NBA -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset