KISA: Veikkaa Mestarien liiga -kierroksen maalimäärä – voita Fifa 18!

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla. Illan otteluihin on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Fifa 18 -peli PS4 tai Xbox -pelikonsolille.

Veikkaa Mestarien liiga -kierroksen maalimäärä

Päivän kilpailussa veikataan, kuinka monta maalia tämän illan Mestarien liiga -otteluissa nähdään yhteensä. Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksan mielenkiintoista lohkovaiheen ottelua ja kaikki ottelut alkavat klo 21:45.

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee veikata kuinka monta maalia tämän illan Mestarien liiga -otteluissa nähdään yhteensä. Esimerkkiveikkaus 17. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa Fifa 18 -pelin PS4 tai Xbox -pelikonsolille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi kierroksen maalimäärästä. Esimerkkiveikkaus 17.
  2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla 10Betin pelitili, missä on lyöty vetoa vähintään 2€ edestä viimeisen 2kk aikana. Jos sinulla ei ole vielä 10Betin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
  3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
  4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa itselleen Fifa 18 -pelin. Peli on mahdollista saada PS4 tai Xbox -pelikonsolille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
  5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 21:40.
  6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

Mikä 10Bet?

Vuonna 2003 perustettu 10Bet tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä casino- ja bingopelejä. 10Bet:lle on myönnetty Maltan peliviranomaisten MGA:n pelilisenssi, mikä takaa valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tarkempaa tietoa 10Betistä löydät sivuiltamme ”vedonlyönti” -osion alta.

[contact-form-7 id=”8834″ title=”Mestarien liiga -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset