KISA: Veikkaa MM-karsinta -otteluiden maalimäärä – voita pelirahaa Coolbetille!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

Jalkapallon Euroopan MM-karsinnat jatkuvat tänään yhdeksän ottelun voimin. Tämän päivän MM-karsinta -otteluihin on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Veikkaa Euroopan MM-karsinta -otteluiden maalimäärä

Kilpailussa veikataan tänään pelattavien Euroopan MM-karsinta – otteluiden maalien määrää. Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee veikata kuinka monta maalia tämän päivän yhdeksässä ottelussa nähdään yhteensä. Esimerkkiveikkaus 15. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1.  Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi Euroopan MM-karsinta -otteluiden maalimäärästä. Esimerkkiveikkaus 15.
2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 21:40
6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

[contact-form-7 id=”7545″ title=”MM-karsinnat”]

Tästä Coolbetin MM-karsinta -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset