KISA: Veikkaa Valioliiga -kierroksen maali -ja korttimäärä -voita pelirahaa Coolbetille!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

Valioliiga -ottelut jatkuvat tänään neljän ottelun kierroksella. Tälle kierrokselle on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Veikkaa Valioliiga -kierroksen maali -ja korttimäärä

Tämän päivän kilpailussa veikataan maalien ja korttien määrää. Valioliigassa pelataan tänään neljä ottelua, joista ensimmäinen alkaa jo klo 14:00 kun Man Utd kohtaa kotikentällään Swansean.

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee veikata kuinka monta maalia ja korttia tämän päivän Valioliiga-otteluissa nähdään. Esimerkkiveikkaus 17. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1.Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi Valioliiga -kierroksen maali -ja korttimäärästä. Esimerkkiveikkaus 17. Huom! punaiset kortit lasketaan yhdeksi kortiksi eli ne ovat kisassa samanarvoisia kuin keltaiset kortit.
2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.

4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 13:58.

6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

[contact-form-7 id=”7231″ title=”Valioliiga -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset