KISA: Veikkaa Valioliiga-kierroksen maalimäärä -voita 50€ pelirahaa!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

Valioliiga -ottelut jatkuvat tänään seitsemän ottelun kierroksella. Tälle kierrokselle on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Veikkaa Valioliiga -kierroksen maalimäärä

Tämän päivän kilpailussa veikataan maalien määrää. Valioliigassa pelataan tänään seitsemän ottelua, mutta kilpailuun otetaan mukaan vain klo 17:00 ja sen jälkeen alkavat ottelut eli päivän ensimmäinen ottelu, 14:30 alkava Man Utd – Bournemouth jää pois kisasta.

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee veikata kuinka monta maalia tämän päivän Valioliiga-otteluissa nähdään. Esimerkkiveikkaus 27. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi kierroksen maalimäärästä. Esimerkkiveikkaus 27. Huomioithan, että Man Utd – Bournemouth -ottelun maaleja ei lasketa kisaan mukaan.
  2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
  3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
  4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
  5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 16:55.
  6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

[contact-form-7 id=”6838″ title=”Valioliiga”]

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset