KISA: Parhaalle lätkäveikkaajalle aitio-liput HIFK-JYP-peliin!

Unibet-Aitio | Vvihjeet.com

Voita aitio-liput HIFK-JYP-peliin!

Nyt hemmotellaan Veikkausvihjeiden uskollisia lukijoita oikein kunnolla, sillä tarjolla on yhteensä 10kpl aitio-lippuja 12.2. pelattavaan HIFK-JYP-peliin. Aitio-liput tullaan jakamaan 1+1 -tyylillä, eli viisi onnekasta kilpailijaa lähtevät viettämään ikimuistoista iltaa ystävänsä kanssa Unibetin aitioon Helsingin Jäähalliin. Aitossa on tarjolla parhaiden paikkojen lisäksi tietenkin juomaa ja ruokaa.

TÄSTÄ TILI AUKI UNIBETILLE

Kisan säännöt ovat todella simppelit. Jokaisen kilpailijan tulee veikata tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään lauantain Liiga ja Mestis -otteluiden (12kpl) lopputulokset 1×2-systeemillä. Parhaiten kilpailussa veikanneet kilpailijat palkitaan aitio-lipuilla 12.2. pelattavaan HIFK-JYP-peliin.

Kilpailussa on kaksi kategoriaa. Ensimmäinen kategoria on vanhoille Unibetin pelaajille ja toinen kategoria on suunnattu uusille Unibetin asiakkaille. Vanhoille pelaajille lippuja on varattu 3+3 ja uusille pelaajille lippuja on 2+2.

Kilpailu on siis voimassa kaikille Unibetin asiakkaille. Mikäli sinulla ei vielä ole Unibetin pelitiliä – saat sen auki TÄSTÄ!

Kisan osallistuminen, säännöt & ehdot:

 1. Veikkaa tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään lauantain Liiga ja Mestis -otteluiden (12kpl) lopputulokset 1×2-systeemillä. Jätä veikkauksesi viimeistään 6.2.2016 klo 16:00.
 2. Jätä vastauksesi yhteydessä nimesi ja täytä sähköposti-osioon Unibetille rekisteröimäsi sähköpostiosoite, jotta sinuun saadaan yhteys voiton osuessa kohdalleen. Jos olet avannut pelitilin Unibetille tätä kilpailua varten – muista kirjoittaa vastauksesi perään (UUSI).
 3. Kilpailussa palkitaan 3 parhaiten veikannutta Unibetin vanhaa asiakasta sekä 2 parhaiten veikannutta uutta Unibetin asiakasta. Jos olet uusi Unibetin asiakas – muista kirjoittaa nimesi perään: (UUSI).
 4. Palkintona on 2 hengen aitio-liput 12.2. pelattavaan HIFK-JYP-otteluun. Jokainen voittaja saa siis ottaa mukaansa yhden kaverin.
 5. Jos kilpailijat ovat kierroksen jälkeen tasatilanteessa – arvotaan voittajat tasoissa olevien kilpailijoiden joukosta.
 6. Osallistujien tulee olla betsannut helmikuun aikana yhteensä 10 eurolla mitä tahansa Unibetilla. Veto tarkistetaan kilpailijoilta kisan päätteeksi.
 7. Jokaisella kilpailijalla tulee olla Unibetin pelitili. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, saat sen auki tästä —> Unibetin pelitilin avaus.

HUOM! Osallistumalla kisaan annat Vvihjeet.comille oikeuden tarkistaa pelitilisi tiedot Unibetilta tähän kilpailuun liittyen.

Veikattavat ottelut ovat:

 1. Lukko – JYP
 2. Ässät – Sport
 3. HIFK – Blues
 4. HPK – Pelicans
 5. Kalpa – Kärpät
 6. Saipa – KooKoo
 7. Hermes – RoKi
 8. Hokki – LeKi
 9. Jukurit – Peliitat
 10. JYP-Akatemia – Jokipojat
 11. SaPKo – K-Vantaa
 12. TUTO – KeuPa HT

Esimerkkiveikkaus

Nimi: Veikko Veikkaaja

Sähköposti: veikko@veikkoveikkaaja.com

Vastaus: 1×2 1×2 1×2 1×2 (UUSI)

AVAA UUSI PELITILI UNIBETILLE TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset