KISA: Veikkaa Mestarien liigan finaalin maali -ja korttimäärä – voita pelirahaa!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

Mestarien liiga -finaali pelataan tänään Cardiffissa klo 21.45 alkaen. Ottelussa toisensa kohtaavat Juventus sekä Real Madrid. Tässä ottelussa on Juventuksella suuri mahdollisuus kruunata maalivahti Gianluigi Buffonin ura satumaisella triplalla. Finaaliin on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Veikkaa Mestarien liigan finaalin maali -ja korttimäärä

Tämän päivän kilpailussa veikataan Mestarien liigan finaalin maalien ja korttien määrää.
Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Sinun tulee veikata kuinka monta maalia ja korttia tämän päivän finaalissa nähdään varsinaisella peliajalla. Esimerkkiveikkaus 9. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1.Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi Mestarien liigan finaalin maali -ja korttimäärästä varsinaisella peliajalla. Esimerkkiveikkaus 9. Huom! punaiset kortit lasketaan yhdeksi kortiksi eli ne ovat kisassa samanarvoisia kuin keltaiset kortit.
2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 21:40
6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

[contact-form-7 id=”7516″ title=”Ucl”]

Aiheeseen liittyvät uutiset