Klubi metsästää vierasmaalia Astanan kotona!

HJK | Vvihjeet.com

HJK jatkaa unelmansa tavoittelua tänään kello viiden aikaan, kun se kohtaa Mestarien liigan karsinnoissa Astanan. Ottelu on tämän otteluparin toinen kohtaaminen. Ensimmäinen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin Helsingissä, joten HJK marssii illan otteluun vierasmaalin kiilto silmissä!

Ensimmäinen osa tästä otteluparista päättyi siis maalittomaan tasapeliin helsingissä. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ottaa kiinnitys tähän sarjaan, mutta maaleja ei nähty. Tilanne onkin Klubille varsin edukas, koska vain yhdellä vierasmaalilla se pakottaa isännät tekemään jo kaksi osumaa. Helppoa ei Klubin illasta ole tulossa varsinkaan jos Astana saa samanlaisen hurmoksen päälle kuin helsingissä toisen puoliajan alussa.

Astana antoi viimeksi Mariborille kovaa kyytiä kotikentällään ja pahoin pelkään, että samanlainen myräkkä on luvassa myös Klubille. Ottelu saattaa lopulta eskaloitua varsinaiseksi maalijuhlaksi mikäli ensimmäinen maali nähdään aikaisessa vaiheessa. Betsit vedetään tämän mukaan.

Panostakaa rauhallisin mielin ja laittakaa pienellä kuitenkin HJK sisään loistavalla kertoimella. Jokainen meistä kuitenkin toivoo, että Klubi jatkaisi mahdollisimman pitkälle!

Valinnat:

Astana -0,5 (1,55)

Yli 2,5 maalia (2,45)

Aiheeseen liittyvät uutiset