NBA 23.1: Kobe Bryant viimeistä kertaa Portlandissa!

NBA jatkuu taas tänään kahdeksan ottelun voimin, kun Washingtonin ja Utahin välinen ottelu jouduttiin siirtämään lumimyräkän takia. Tällä kertaa katseemme kääntyvät Portlandiin missä Kobe Bryant pelaa todennäköisesti viimeistä kertaa peliurallaan.

Portland – Lakers

Valinta: Alle 208,5 pistettä (1,87)

Portland on napannut kolme voittoa viidestä edellisestä ottelustaan. Portland aloitti seitsemän ottelun kotiotteluputkensa tappiolla Hawksia vastaan. Tänään joukkueella on hyvä mahdollisuus palata voittojen tielle, kun heikossa iskussa oleva Lakers saapuu Moda Centeriin.

Vierasjoukkue Lakers on onnistunut voittamaan vain yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan. Lisäksi Lakers taapertaa tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa.

Lakersin legenda, Kobe Bryant on päättänyt lopettaa uransa tähän kauteen. Tänään mies matkustaa Portlandiin todennäköisesti viimeistä kertaa peliuransa aikana. Bryant saattaa kuitenkin olla tänään sivussa pelistä loukkaantumisen takia, mutta mies matkustaa pelipaikalle siitäkin huolimatta.

Lakers ei ole onnistunut ylittämään sadan pisteen rajaa seitsemässä edellisessä ottelussaan eikä se näytä kovinkaan todennäköiseltä tänäänkään. Portland on ottelussa selkeä ennakkosuosikki enkä jaksa uskoa, että joukkue kompastelisi tänään.

Portlandin 11 pisteen tasoitus vaikuttaa hieman liian korkealta, joten valinta kohdistuu tänään underiin etenkin, kun raja tuntuu olevan varsin korkealla.

Muut valinnat:

Phoenix – Hawks, alle 205,5 pistettä (1,87)

Pelicans – Bucks, alle 206,5 pistettä (1,76)

Timberwolves – Memphis, yli 192,5 pistettä (1,87)

Memphis -2,5 (1,84)

Yön NBA-valinnat talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset