EURO 2016 kilpailu: Kolmas viikkokilpailu!

Vvihjeet.com, Euro 2016 -kisa

EURO 2016 viikkokilpailu 3

Viikkokilpailu 3 kestää 20.-22.6. välisen ajan, joten kyseessä on varsinainen sprinttikilpailu. Viikkokilpailu 3 eroaa aikaisemmista viikkokilpailuista, joten lue huolella viikkokilpailun ohjeet ja säännöt! Tuttuun tapaan tämänkin viikkokilpailun pisteet lisätään ensimmäisen vaiheen kilpailun pisteisiin.

Kolmannessa viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa 100 euroa pelirahaa Coolbetille!

Viikkokilpailu 3 kohteet:

Tällä viikolla SINÄ saat päättää kohteet itse Coolbetin live-vetokohteista jalkapallon EM-kisoista.

Viikkokilpailun ohjeet ja säännöt:

  1. Lyö singlevetoja yhdestä tai useammasta jalkapallon EM-kisojen live-vetokohteesta Coolbetillä. Minimipanos on 2€/kuponki.
  2. Jokaisesta osuneesta vedosta saa kupongin kertoimen verran pisteitä. Mikäli kerroin ei ole tasaluku pyöristetään se lähimpään tasalukuun esimerkiksi jos voitetun kupongin kerroin on 8,45 saat siitä 8 pistettä.
  3. Kuponki saa sisältää vain jalkapallon EM-kisojen live-vetokohteita ja kuponki tulee pelata Coolbet -sivustolla.
  4. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com. Kuponki/kupongit tulee olla lähetettynä 23.06.2016 klo 01.00 mennessä.
  5. Viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa 100 euroa pelirahaa Coolbetille. Mikäli kaksi tai useampi veikkaaja on tasapisteissä viikkokilpailun voittaa suuremman voiton voittaneen pelikupongin tekijä.
  6. Tälle kampanjasivustolle päivitetään viikottain johdossa oleva pistemäärä, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  7. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta

Siirry Coolbetille pelaamaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset